На Львівщині 20 центрів зайнятості із 10 серпня розпочнуть особистий прийом громадян

http://leopolis.news/post/26192/na-lvivshchyni-20-centriv-zaynyatosti-iz-10-serpnya-rozpochnut-osobystyy-pryyom-gromadyan

05/08/2020

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Такі підрозділи Львівської обласної служби зайнятості як Дрогобицький, Самбірський та Стрийський МРЦЗ, Бориславська, Моршинська, Трускавецька, Стебницька, Червоноградська, Новороздільська міські філії ЛОЦЗ, а також Бродівська, Буська, Городоцька, Жидачівська, Золочівська, Мостиська, Радехівська, Сколівська, Сокальська, Старосамбірська, Турківська районні філії Львівського обласного центру зайнятості, що функціонують на території, що увійшла до «зеленої» зони, проводять реєстрацію громадян з метою надання статусу безробітного та призначення допомоги з безробіття на підставі документів, поданих пошуковцем роботи особисто під час візиту до центру зайнятості (філії) або отриманих в електронній формі (через застосунок «ДІЯ»).

Прийом громадян, у тому числі тих, котрі були зареєстровані у центрах зайнятості (філіях) ЛОЦЗ у період карантину шляхом подання документів через e-mail, здійснюватиметься виключно за попереднім записом з дотриманням часового інтервалу, що дозволить уникнути контакту між відвідувачами.

Окрім цього, безробітні, котрі були зареєстровані під час карантину дистанційно, повинні під час особистого відвідування подати оригінали своїх документів.

Наголошуємо, що у «зеленій» зоні передбачено перебування громадян у громадських будівлях у масках або респіраторах.

Обслуговування представників фірм і компаній, котрі відвідують центри зайнятості (філії) з метою подання інформації про вакансії чи отримання інших послуг, зокрема допомоги з часткового безробіття, проводитиметься із дотриманням обмежень (одна особа на 10м2  площі приміщення).

У Жовківській, Яворівській і Кам’янка-Бузькій районних філіях ЛОЦЗ, а також Новояворівській МФ ЛОЦЗ, які функціонують на території, що увійшла до «жовтої» зони, а також у Львівському міському центрі зайнятості, Миколаївській, Перемишлянській, Пустомитівській районних філіях ЛОЦЗ, що знаходяться на території, що належить до «помаранчевої» зони, прийом громадян й надалі проводитиметься дистанційно, тобто спеціалісти будуть опрацьовувати документи, надіслані клієнтами для реєстрації з метою надання статусу безробітного та призначення допомоги з безробіття електронним шляхом. Індивідуальні та групові заходи активної підтримки безробітних організовуватимуться в онлайн-режимі. Детальніше про це за посиланням.

Соціальні послуги працедавцям, у тому числі щодо умов отримання допомоги з часткового безробіття у вищеназваних центрах зайнятості (філіях) ЛОЦЗ надаватимуться дистанційно. Більш детально за посиланням.

Додатково інформуємо, що адміністративно-територіальні одиниці можуть переходити з однієї зони в іншу за умови, якщо упродовж 5 днів поспіль там спостерігаються зміни одного із визначених показників поширення коронавірусної інфекції. Про ці зміни ми будемо вас оперативно інформувати.

Leopolis.news