logo
19/04
18/04
2 ...

За добу на Львівщині три нетверезих водії вчинили ДТП, одна з них смертельна

06-08-2020 11:42549

За добу на Львівщині три нетверезих водії вчинили ДТП, одна з них смертельна
Фото: Патрульної поліції Львівської області

Дві ДТП за добу сталися з вини нетверезих водіїв, одна з них смертельна. За кермом обох автівок, які потрапили у автопригоди, були водії напідпитку.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Вчора близько 20-ї години патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Стуса автомобіль Kia Sportage в'їхав в автомобіль ВАЗ. Водій-винуватець мав ознаки сп'яніння і поїхав з місця події.

Інспектори завдяки небайдужому громадянину виявили автомобіль на вулиці Угорській. Зі слів заявника, водій заховався у під'їзді на вулиці Листопадній.

64-річний львів'янин мав ознаки алкогольного сп'яніння і прилад Drager це підтвердив. Результат — 2,54 проміле.

На чоловіка склали три протоколи: за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, за ст. 122-4 (Втеча з місця ДТП) КУпАП та за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Ще одна нетвереза ДТП трапилася в населеному пункті Підрясне сьогодні близько опівночі. Зіштовхнулися автомобілі Audi A6 та таксі Dacia Logan.

В таксі постраждала пасажирка. В неї були численні травми. Оскільки автомобіль будь-якої миті міг перевернутися, за допомогою небайдужих громадян, патрульні витягнули її у безпечне місце. Автомобіль вдалося зафіксувати.

На жаль, жінка від отриманих травм померла в реанімації.

Водія Audi довелося шукати. Патрульні знайшли його в хащах неподалік. Обидва водії мали ознаки сп'яніння: водій таксі наркотичного, а інший — алкогольного. Експертиза підтвердила, що водії в стані сп'яніння.

Причину та винуватця аварії встановлять слідчі.

Як зазначили у патрульній поліції, за 7 місяців цього року на території Львівської області зареєстровали 359 ДТП саме через перебування водія у нетверезому стані. З них 53 ДТП з травмованими в яких загинуло 2 людини та травмовано 78 осіб.

Leopolis.news