Львівська лікарня швидкої допомоги провела тендер на 1,5 млн грн з порушенням: у Prozorro вимагають розірвати договір

http://leopolis.news/post/26234/lvivska-likarnya-shvydko-dopomogy-provela-tender-na-15-mln-grn-z-porushennyam-u-prozorro-vymagayut-rozirvaty-dogovir

06/08/2020

Про це повідомляє портал «Наші гроші.Львів».

Так, участь в закупівлі взяли підприємець Володимир Касаховський із Чернігівської області і ТОВ «Раціональна медицина» із Харківської, які під час аукціону не торгувались.

Як з’ясували експерти «Центру громадського моніторингу і досліджень», конкуренти подали авторизаційні листи від однієї компанії, що є офіційним дистриб’ютором виробника, а пропозиції завантажили в систему із різницею в 20 хвилин.

При дзвінку в компанію «Раціональна медицина» журналістці «Наші гроші. Львів» повідомили, що Касаховського зараз нема, він вийшов. Однак в подальшому заперечили роботу в одному офісі, повідомивши лише, що працюють на одному поверсі в офісній будівлі. Офіційні юридичні адреси конкурентів відрізняються. Власницею «Раціональна медицина» є Валентина Усікова. Як приватний підприємець вона тричі конкурувала з Касаховським.

Крім того, «Центр громадського моніторингу та досліджень» виявив, що переможець торгів Володимир Касаховський не надав усіх потрібних документів. Це порушення підтвердила Державна аудиторська служба України, опублікувавши інформацію про це 4 серпня на Prozorro з вимогою розірвати укладений договір.

Leopolis.news