logo
19/04
18/04
2 ...

Рятувальники кілька годин гасили масштабну пожежу у виробничій будівлі у Львові (ФОТО)

07-08-2020 08:27890

Рятувальники кілька годин гасили масштабну пожежу у виробничій будівлі у Львові (ФОТО)
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Вчора, 6 серпня, у Львові на вул. Шевченка, 311 спалахнула пожежа в двохповерховій виробничій цегляній будівлі, розміром 40х15 м.

Як повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області, інформація про пожежу надійшла о 16:51.

До місця події, за підвищеним номером виклику, було негайно направлено вогнеборців державних пожежно-рятувальних частин. Вогонь вибивався з-під даху будівлі. Густий чорний токсичний дим становив небезпеку для життя вогнеборців. Тож рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання.

О 19:26 пожежу локалізовано та о 20:24 повністю ліквідовано.

Складність у приборканні вогню полягала у відсутності на території водопостачання. Через це вогнеборці проклали додаткові рукавні лінії до найближчого водождерела, щоб провести забір води. Також на місці події існувала загроза вибуху газу, через загорання газового трубопроводу.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 600 кв.м, виробниче обладнання на площі 150 кв.м та зовнішній утеплювач на площі 200 кв.м.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців врятовано 2 будівлі розташованих поруч.

До ліквідації пожежі залучалось 68 чоловік особового складу та 16 одиниць спецтехніки, а також пожежний потяг «Укрзалізниці». Причини та обставини події встановлюють правоохоронні органи.

На пожежі ніхто не постраждав.

Leopolis.news