logo
23/04
22/04
2 ...

На Львівщину з Польщі потрапила курятина з сальмонелою

07-08-2020 09:091691

На Львівщину з Польщі потрапила курятина з сальмонелою
Фото: ілюстративне

На територію Львівської області з Польщі потрапила партія курятини, зараженої сальмонелою.

Як інформує Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, повідомлення про заражену курятину надійшло через спеціальну систему, яка створена для перевірки продуктів і швидкого оповіщення.

Сальмонелу виявили в замороженому філе птиці, експортованому з Польщі (виробник: ZakladKrak-TolKatarzyna і ArturTolakSp.j., Klaj), що експортувалися до країн Європи та України.

Курятину з сальмонелою отримали LLC «N- Produkcion» (м. Львів, вул. Пасічна 93) та «RegionalTrade» CompaniLTD (м. Червоноград, вул. Львівська 51а).

Операторів ринку попереджають про необхідність вилучити курятину з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово поінформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Споживачів у разі виявлення в обігу цієї продукції закликають повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертатись до територіальних управлінь.

Leopolis.news