logo
24/04
2 ...

Рухався заднім ходом: на Львівщині автомобіль збив 4-річну дівчинку

07-08-2020 10:281176

Рухався заднім ходом: на Львівщині автомобіль збив 4-річну дівчинку
Фото: ілюстративне

Вчора, 6 серпня, у Дрогобичі на Львівщині водій авто, рухаючись заднім ходом, наїхав на 4-річну дівчинку. Дитина перебуває у лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 серпня о 18.20 на вулиці Стрийській у місті Дрогобич. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Гольф», 19-річний житель міста Самбір, рухаючись заднім ходом, збив місцеву чотирирічну дівчинку, яка каталася на самокаті. З тілесними ушкодженнями дитину госпіталізовано.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Правоохоронці закликають усіх водіїв: керуючи транспортними засобами, завжди будьте уважними та обережними. Не відволікайтесь на сторонні речі, адже це може стати причиною дорожньо-транспортної пригоди. Рухаючись заднім ходом, завжди контролюйте ситуацію у дзеркалах заднього виду, навіть якщо ваш автомобіль обладнаний відеокамерами.

Батьків закликають уважно стежте за своїми дітьми, особливо малолітніми. Не залишайте їх без нагляду, навіть на короткий час, особливо переходячи дорогу, на автомобільних стоянках та в інших місцях, де є небезпека наїзду авто.

Leopolis.news