За тиждень на потреби області виділили понад 105 млн грн

http://leopolis.news/post/26318/za-tyjden-na-potreby-oblasti-vydilyly-ponad-105-mln-grn

07/08/2020

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Ці кошти, зокрема, скерували на ремонт та утримання автомобільних доріг - 17,7 млн грн, придбання меблів, комп'ютерної техніки, закупівлю засобів навчання та обладнання для шкіл області - 6,8 млн грн, лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет - 5,2 млн грн,  придбання автомобіля швидкої медичної допомоги для Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф - 1,7 млн грн. 

Окрім того, за цей фінансовий ресурс облаштують та реконструюють спортивні майданчики - 0,5 млн грн.  

На будівництво каналізаційної мережі на вул. Біласа та  вул. Нова в м. Городок виділили 0,2 млн грн.

«Цього тижня з обласного бюджету на придбання житла учаснику антитетористичної операції, який проживає у Перемишлянському районі, виділили  200 тисяч гривень. Нам необхідно підтримувати наших Героїв, адже вони бережуть мирне небо», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький. 

Місцевим бюджетам виділено 17,1 млн грн  додаткової дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров'я.

Решта коштів у сумі 55,7 млн грн спрямували на забезпечення життєдіяльності обласних бюджетних установ (оплату праці, комунальних послуг, придбання продуктів харчування, медикаментів, пального та оплату інших послуг).

Leopolis.news