logo
29/03
28/03
2 ...

LEONVOCI запрошує на концерт у форматі open air

08-08-2020 19:25873

LEONVOCI запрошує на концерт у форматі open air

Літній оксамит львівського надвечір’я, приємна компанія, атмосферність у повітрі і келих вина у супроводі шедеврів світової класики… Ви теж скучили за цим?

Тоді запрошуємо Вас! 30 серпня! 19:00 !FESTrepublic на Старознесенській! Довгоочікуваний живий концерт кращих тенорів Leon Voci вперше у форматі open air! І не хвилюйтесь! Ми подбали про Вашу безпеку!

«На Вас чекають шедеври класики під зорями». Ви почуєте композиції, які вже багато років залишаються найулюбленішими для мільйонів слухачів. Пориньте у атмосферу справжнього свята та пригадайте найкращі моменти Вашого життя. У програмі лунатимуть найвідоміші світові хіти, які крізь призму часу стали ще кращими. LEONVOCI виконають шлягери «’O sole mio», Bésame mucho, Granada, Volare та інші», – розповів лідер гурту Назар Тацишин.

LEONVOCI – український гурт, заснований у 2015 році Назаром Тацишиним. З італійської та іспанської «Leon Voci» «Голоси Левів» або «Голоси Львова». В репертуарі колективу – оперний спів під класичну музику в сучасній обробці та українські хіти. Їх голосами захоплюється вся Європа! Зірки шоу «Голос Країни» та польського «МамТелент» – LEONVOC!

Leopolis.news