logo
18/04
17/04
2 ...

Поліцейські повернули мешканцю Кам’янки-Бузької викрадений автомобіль

10-08-2020 17:58690

Поліцейські повернули мешканцю Кам’янки-Бузької викрадений автомобіль
Фото: Поліція Львівської області

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Кам’янка-Бузького відділу поліції виявили викрадений автомобіль у сусідньому селі та встановили особу зловмисника, причетного до скоєння кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

9 липня у Кам’янка-Бузький відділ поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про викрадення його автомобіля ВАЗ-2105, який він залишив на території закинутого заводу у райцентрі. На місці події працювали екіпажі реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, а також співробітники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції.

Проведеними заходами співробітники сектору реагування патрульної поліції розшукали «Ладу» у селі Великі Підліски. Також правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом – 25-річного мешканця Жовківщини.

За фактом слідчі Кам’янка – Бузького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від однієї тисячі двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває, вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Leopolis.news