На Львівщині перевіряли дотримання законодавства під час полювання на пернатих (ФОТО)

http://leopolis.news/post/26457/na-lvivshchyni-pereviryaly-dotrymannya-zakonodavstva-pid-chas-polyuvannya-na-pernatyh-foto

10/08/2020

 

Як інформує поліція Львівської області, вони перевіряють наявність дозвільних документів, справність зброї, вживають заходів щодо попередження браконьєрства і нещасних випадків. За два дні виявлено шість правопорушень.

8 серпня у мисливських угіддях Львівщини розпочався сезон полювання на пернату дичину. Відтак, більше 60 мобільних груп, у складі яких – 190 правоохоронців (інспектори з контролю за обігом зброї, дільничні офіцери поліції та інші співробітники територіальних підрозділів поліції) перевіряли дотримання мисливцями правил безпечного поводження зі зброєю та природоохоронного законодавства.

«Поліцейські проводили роз’яснювальну роботу з мисливцями та працівниками мисливських угідь, нагадали про правила полювання та поводження зі зброєю, а також про адміністративну відповідальність, передбачену за їх порушення», – повідомив начальник відділу з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи поліції Львівщини підполковник поліції Віктор Катерина.

Нагадаємо, за незаконне поводження зі зброєю, незаконне полювання, а також порушення правил мисливства, передбачена кримінальна та адміністративна відповідальність. 

Leopolis.news