Львівський бронетанковий завод у першому півріччі 2020-го року отримав 64 млн грн прибутку

http://leopolis.news/post/26463/lvivskyy-bronetankovyy-zavod-u-pershomu-pivrichchi-2020-go-roku-otrymav-64-mln-grn-prybutku

10/08/2020

Про це повідомляє офіційний сайт Укроборонпрому.

Про це заявив директор Львівського бронетанкового заводу Віктор Андрощук під час офіційного візиту на підприємство Віце-прем’єр-міністра – Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського та заступників генерального директора Укроборонпрому Олега Фоменка, Мустафи Найєма та Михайла Морозова.  

У рамках візиту пану Уруському було презентовано виробничі потужності підприємства, а також поточний стан справ та плани підприємства щодо виготовлення та ремонту бронетехніки. Зокрема, за словами Віктора Андрощука, за 6 місяців 2020 року ЛБТЗ  сплатив до бюджету податків, зборів та платежів у розмірі 29 мільйонів гривень; на підприємстві працює 690 працівників, середня заробітна плата у І півріччі складає 16 725,70 грн.

«Не зважаючи на карантинні обмеження, ми змогли не тільки виконувати виробничі плани з ремонту та модернізації бронетехніки, але й достроково передати відремонтовану техніку у війська в рамках контракту під державні гарантії. ЛБТЗ готовий до якісних змін та нарощення виробничих потужностей! Наразі наші конструктори та інженери працюють над освоєнням ремонту нових видів бронетехніки та розробляють варіанти її модернізації. Зокрема, у першому півріччі ми працювали над освоєнням капітального ремонту танка Т-80 – наразі триває дослідження технічного стану», – заявив директор підприємства.   

ДП «Львівський бронетанковий завод» спеціалізується на виробництві, ремонті та модернізації бронетанкової техніки і запасних частин до неї, в тому числі: капітальний ремонт і модернізація танків Т-72, Т-64, Т-55, виготовлення та капітальний ремонт гусеничних пожежних машин ГПМ-72 та ГПМ-54, виготовлення броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРЕМ «Лев» та БРЕМ «Зубр», капітальний ремонт броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРЕМ-1, інженерних машин розгородження ІМР-2 та броньованих машин розмінування БМР-1, ремонт танкових двигунів та комплектуючих.

Leopolis.news