logo
28/03
27/03
2 ...

На Самбірщині стартує велике будівництво доріг

11-08-2020 11:191958

На Самбірщині стартує велике будівництво доріг
Фото: соцмережі

Завтра, 12 серпня, у Самбірському районі стартує справді масштабне будівництво місцевих доріг. На них шляхово-ремонтна фірма «ОНУР», яка себе добре зарекомендувала не лише на Львівщині, освоїть 15 мільйонів гривень.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

Заасфальтовані дороги проляжуть між населеними пунктами: Рудки-Хлопчиці, Колбаєвичі-Конюшки-Королівські, Рогізно-Бірчиці, Садковичі-Чернихів, Кружики-Нагірне, Блажів-Черхава, Вільшаник- хутір Трояни. Щоб так було, подбали депутати обласної ради Олег Домчак, Володимир Кужидло та Володимир Шведа, оскільки ці села входять в їхні округи.

За словами заступника голови Львівської ОДА Володимира Бучка, один мільйон гривень виділено на ремонт доріг Самбірщини – «лікування» тріщин та невеликих ям піско-струменевим способом. Водночас до школи села Викоти буде побудована дорога з  бруківки.  На ці потреби передбачено 9.5 млн грн.

На велике будівництво місцевих доріг Самбірщини, сказав голова районної ради Віталій Кімак, виділені кошти з обласного бюджету та фонду державних доріг. 

«Свого часу, – зазначив Віталій Кімак, – одним з активних авторів законопроекту про створення Фонду державних доріг був народний депутат України Ярослав Дубневич. Тепер бачимо, як реально працює цей фонд».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news