logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
22/03
2 ...

У Львові відбудеться триденний фестиваль імпровізацій (ПРОГРАМА)

11-08-2020 20:20775

У Львові відбудеться триденний фестиваль імпровізацій (ПРОГРАМА)

З 14 по 16 серпня на великій сцені Палацу Гната Хоткевича відбудеться перший офлайн фестиваль миттєвого мистецтва.

Фестиваль миттєвого мистецтва — мультижанрова подія, оскільки імпровізації відбуватимуться в п`яти напрямках — це театр, танець, музика, література, візуальне мистецтво.

Організатори дійства розділили програму фестивалю на денну частину та вечірню: до денних подій віднесені лекції та майстер-класи з імпровізації, а увечері на глядачів очікують яскраві перформанси від відомих майстрів імпровізації у своєму ремеслі. Хедлайнерами вечірніх програм будуть колективи «Contemporary dance space & friends», «Гравіцапа», «Ma3gum», а також такі відомі виконавці, як Марк Токар та Олександр Пилипенко.

Фестиваль покликаний надати глядачам можливість поринути в простір особистої свободи та творити у середовищі вільних творчих особистостей та ідей.

«Фестиваль миттєвого мистецтва — це про взаємодію між митцями та глядачами, які не просто споглядають дійство, а беруть в ньому участь, безпосередньо знаходяться на сцені та можуть творити разом з професіоналами. Тому ми закликаємо дати собі дозвіл бути вільними у вираженні творчого потенціалу», — зазначає авторка ідеї фестивалю та його координаторка Діана Ігнатенко.

Організатори фестивалю просять звернути увагу, що кількість місць під час фестивалю буде скорочена, у зв`язку із загрозою поширення коронавірусної інфекції. Участь можлива лише за наявності маски, дезінфекції рук та проходження температурного скринінгу на вході у Палац Гната Хоткевича.



Leopolis.news