logo
24/04
23/04
2 ...

Кредобанк профінансував придбання автотехніки ТОВ «Белогві» на 120 млн грн

14-08-2020 12:57924

Кредобанк профінансував придбання автотехніки ТОВ «Белогві» на 120 млн грн
Фото: Кредобанк

Кредобанк та ТОВ «Белогві» підписали лізингову угоду на поставку 60 нових вантажівок-самоскидів Ford. Техніка призначена для роботи на об’єктах компанії «Автомагістраль-Південь», що займає лідируючу позицію у сфері дорожнього будівництва в Україні. Загальна вартість угоди – 173,7 мільйона гривень, з них фінансування  банку складає 120 мільйонів гривень. 

Про це повідомляє пресслужба «Кредобанку».

Перша партія з 11 самоскидів була передана у липні. Ще 20 вантажівок були урочисто передані 13 серпня у м. Одеса, решта автомобілів будуть надані до кінця місяця. Постачальник транспорту – компанія «Автек», що є офіційним дилером Ford та партнером Кредобанку.

«Завдяки програмі «Великого будівництва» компанія «Автомагістраль-Південь» вийшла на рекордні обсяги виробництва. Наразі ми проводимо ремонти чи будівництво доріг на 50 об’єктах в 10 областях країни. Загальна протяжність наших ділянок – більше 700 кілометрів. Відповідно компанія значно збільшила інвестиції у розширення парку техніки. Автомобілі марки Ford – свідомий вибір. Парк самоскидів, яким користується компанія, сьогодні на 90% складається з автомобілів марки Ford. Ми повністю задоволені цією технікою, це найбільш оптимальний варіант за співвідношенням ціна/якість. Тому ми продовжуємо роботи ставку саме на вантажівки Ford», - зазначив генеральний директор компанії «Автомагістраль-Південь» Микола Тимофеєв.    

«Поставка 60 самоскидів є однією з найбільших лізингових угод Кредобанку за 2020 рік. Ми раді співпрацювати з лідером дорожньої галузі та долучитися до реалізації масштабних та важливих інфраструктурних проектів. Кредобанк впевнено збільшує частку корпоративних клієнтів з лізингу – в 2019-2020 роках вона зросла удвічі та зараз складає 42% від усіх укладених угод», -- говорить в.о. директора департаменту  лізингу АТ «Кредобанк»  Валентина Марченкова. 

Кредобанк пропонує послуги фінансового лізингу на придбання сільськогосподарської техніки, легкових, вантажних авто, автобусів та інших транспортних засобів, будівельної та спецтехніки, а також причепів та напівпричепів. Завдяки успішній співпраці з дилерами та виробниками, а також різноманітним партнерським програмам банк надає можливість придбання техніки в лізинг на вигідних умовах. Загальна вартість укладених лізингових договорів від початку надання послуг лізингу в 2017 році перевищила 2 мільярди гривень, а станом на 1 серпня обсяг лізингового портфелю банку складає 870 мільйонів гривень. За даними  Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців», станом на початок 2020 року Кредобанк входить у ТОП-4 лізингодавців за показниками лізингового портфелю, у топ-5 за обсягами нового бізнесу та займає 5% ринку лізингу в Україні.

Leopolis.news