logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Переможницею проекту «Українська пісня-2020» стала співачка Shy (ФОТО)

14-08-2020 14:471318

Переможницею проекту «Українська пісня-2020» стала співачка Shy (ФОТО)
Фото: Руслана Литвина

Через карантин «Українська пісня / Ukrainian Song Project 2020» перемістилася з «Арени Львів» у Львівську оперу і відбулася у форматі спецпроекту: без глядачів у залі, зате із масштабною телезйомкою.

Про це повідомляють організатори.

Переможницею 2020 року стала співачка Shy – із піснею «Цілуй мене». Призом для молодої виконавиці стане запис та продюсування пісні на одній із найкращих студій в Україні FOXXSTUDIOS, зйомка відеокліпу і менеджерська та медійна підтримка від команди «Української пісні».

Переможця національного проекту обирали другий рік поспіль – цього року серед п’ятірки фіналістів, яких відібрали у фінал із близько 300 заявок, що надійшли з усієї України (найбільше – з півдня та сходу, а також з міста Київ). Фаворита визначало експертне журі: організатор і генеральний продюсер Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project» Тарас Курчик, музичний продюсер телеканалу «Україна» і «Музична Платформа України» Геннадій Вітер, генеральний продюсер радіохолдингу «ТАВР Медіа» Віталій Дроздов, виконавчий директор Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project», засновник Kontramarka.ua і лейблу «Контрамарка» Олександр Порядченко і музичний продюсер Вадим Лисиця.

У час, коли по Україні та по всьому світу скасовані або перенесені концерти і фестивалі, Львів таки зважився на проведення масштабної музичної події - Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project». Планувалося, що п’ята, ювілейна, «Українська пісня» відбудеться 15 серпня на «Арені Львів». В організаторів було два виходи: або скасувати подію, або знайти для неї новий формат. Відтак через пандемію та карантин цьогорічний проект відбувся як спецпроект – на сцені Львівської опери у форматі телезйомки, без глядачів у залі. Увечері 24 серпня, у День Незалежності України, «Українську пісню» на всю Україну покаже телеканал «Україна», у популярному шоу «Музична платформа».

Проект Ukrainian Song Project 2020 зібрав на одній сцені зіркових хедлайнерів: «Без Обмежень», TAYANNA, Геннадій Вітер, Арсен Мірзоян, Jerry Heil, Злата Огнєвіч, NAVI, Артем Пивоваров, М’ята, Grohotsky, Ірина Федишин, SAMVEL, - які виконали свої нові україномовні хіти. Разом із відомими артистами виступили фіналісти проекту: Shy, EDGAR&EMMA, JANE, Vidverto i Uliana Royce. Так місія «Української пісні», навіть попри зміну формату, залишається незмінною: пошук і популяризація молодих артистів з різних міст України, а також підтримка і промоція україномовної музики в Україні та у світі.

«Українська пісня / Ukrainian Song Project» - це насамперед стартовий майданчик для талановитих виконавців, - розповідає генеральний продюсер Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project» Тарас Курчик. - Серед сотень конкурсних заявок ми обрали найобдарованіших – і ці щасливчики отримали шанс виступити разом із зірками медіа-простору нашої країни. А вже 24 серпня в ефірі телеканалу «Україна» подарують багатомільйонній телеаудиторії справжнє свято української пісні».

 

Фото Руслана Литвина 

Leopolis.news