logo
05/03
30/11
07/02
27/01
10/01
29/12
22/12
21/12
09/12
01/11
07/10
15/09
10/09
2 ...

«Беремо відповідальність за своє місто», – Ярослав Рущишин кандидує на посаду міського голови Львова

21-08-2020 08:425159

«Беремо відповідальність за своє місто», – Ярослав Рущишин кандидує на посаду міського голови Львова
Фото: rushchyshyn.com.ua

20 серпня у Львові представили команду львівського осередку «Голосу», яка йде на місцеві вибори. Ярослав Рущишин, народний депутат України, лідер «Голосу» Львівщини оголосив про намір висунути свою кандидатуру на посаду міського голови Львова.

«Ми маємо досвід, силу, енергію, знання і потужну команду. Ми працювали на світових ринках, і знаємо як залучати інвестиції. Львів потребує адекватного управління. Наша команда йде на місцеві вибори із переможною, наступальною стратегією. Ми готові брати відповідальність за її втілення і знаємо, як вивести наше місто на гідне місце на мапі світу», – зазначив народний депутат.

Ярослав Рущишин є секретарем комітету з питань економічного розвитку у Верховній Раді і за рік депутатства став автором та співавтором 47 законопроєктів. Співзасновник таких знакових проєктів для міста як мистецьке об'єднання «Дзиґа», Львівська бізнес-школа УКУ, Комітет підприємців Львівщини, Бієнале Довіри та інші. У минулому – підприємець, засновник мережі швейних фабрик АТ «Тротолла», одного з найбільших експортерів жіночого одягу в Україні.

Представляючи свою команду, Ярослав наголосив, що кандидатів обирали прискіпливо і довго: «Нульова толеранція до корупції – це те, що нас вирізняє. Хоча, це має бути за замовчуванням у кожній команді, що хоче бути представлена у міській раді Львова. Просто прийти і не красти – не достатньо. Кожен із нашої команди довів, що він чи вона є переможцем у своїй галузі. Поруч зі мною люди, на яких я можу опиратися, і з якими ми можемо розвивати Львів».

Ключовим для розвитку Львова після створення Львівської ОТГ, на думку Ярослава Рущишина, є впровадження ефективної стратегії та залучення інвестицій, які допоможуть містові зробити стрибок, а львів’янам — стати багатшими. Саме співпрацею та переговорами з інвесторами, зокрема іноземними, Ярослав займався до обрання народним депутатом. Близько 30 років він вів підприємницьку діяльність: 

«Львів'яни повинні заробляти більше, бо це робитиме місто багатшим і створюватиме нові можливості для розвитку», – наголосив Ярослав Рущишин.

Кого львівський осередок «Голос» представив сьогодні:

Андрій Дячишин, підприємець, голова Комітету підприємців Львівщини, координатор міського осередку «Голосу», секретар координаційно дорадчої ради з питань підприємництва при ЛОДА

Андрій Курочка, заступник керівника відділу розвитку Українського католицького університету, керівник мистецьких проєктів УКУ

Вікторія Христенко, керівниця освітнього проєкту «Школа вільних та небайдужих»

Віталій Троць, юрист, експерт з супроводу інвестицій, архітектури та містобудування, регуляторної політики, місцевого самоврядування

Марія Чижишин, засновниця громадської організації «Hugs for Mom» («Обійми маму»), що підтримує матерів онкохворих дітей, генеральний менеджер «Вінтаж бутік готелю», членкиня робочої групи Львівської спілки готельєрів.

Володимир Гаразд, генеральний директор ТзОВ ЖБК «Ваш Дім».

Довідка

Ярослав Рущишин – народний депутат України, секретар комітету з питань економічного розвитку Верховної Ради, лідер «Голосу» на Львівщині.

Меценат, громадський діяч, Почесний сенатор Українського католицького університету.

Від початку 90-тих бере активну участь і підтримує різноманітні соціальні, освітні, культурні та мистецькі проекти. Разом з колегами та однодумцями заснував Унівську групу , яка розробила громадську стратегію розвитку Львова, що стала світоглядною основою стратегії міста 2025, над якою працювали міжнародна консалтингова компанія Monitor Group і Львівська міська рада. В основу покладено економічне зростання Львова через побудову успішних бізнес-кластерів.

Співорганізатор і активний учасник трьох українських революцій.

Засновник ВАТ «Троттола», одного з найбільших експортерів жіночого одягу.

Закінчив Торговельно-економічний інститут із відзнакою, спеціальність – «бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності, фінанси». Здобув ступінь МВА у Києво-Могилянській бізнес-школі (kmbs). З відзнакою закінчив Київський національний університет ім. Т. Шевченка, спеціальність – «правознавство». Навчався на багатьох програмах управлінського розвитку, їздив у міжнародні навчальні тури.

Ярослав є прихильником освіти протягом усього життя – любить вчитися і ніколи не зупиняється у саморозвитку. Вільно володіє англійською, польською, французькою. Вивчає німецьку.

Деталі на www.rushchyshyn.com.ua

Leopolis.news