logo
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
2 ...

Байден пообіцяв надати Україні летальну зброю, якщо він переможе на виборах

26-08-2020 09:381742

Байден пообіцяв надати Україні летальну зброю, якщо він переможе на виборах
Фото: mind.ua

Кандидат від Демократичної партії у президенти США Джо Байден обіцяє посприяти Україні в отриманні летальної зброї, якщо він переможе на виборах.

Про це йдеться у його заяві з нагоди Дня Незалежності України, повідомляє УНІАН.

«Як президент, я дам зрозуміти Кремлю, що вони мусять закінчити свою агресію та окупацію України. Адміністрація Байдена-Гарріс переконається, що Україна отримає необхідну економічну та військову підтримку, в тому числі смертоносне озброєння – водночас закликаючи Україну проводити важливі реформи, які є життєво необхідними для її успіху», - сказав він.

Крім того, кандидат у президенти США привітав відвагу та відданість України у намаганні стати в один ряд із демократичними країнами та захистити себе від російської агресії. «Як співголова групи підтримки України в Сенаті, я гордий підтримати ці зусилля та очолити роботу Сенату з надання додаткової допомоги Україні», – сказав він.

Додамо, що вибори президента США заплановані на 3 листопада. Крім демократа Байдена, за посаду глави держави буде змагатись ще чинний президент Дональд Трамп. Їх називають основними претендентами на крісло.

Leopolis.news