logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

Львівські ватерполісти втретє поспіль стали чемпіонами України (ФОТО)

31-08-2020 12:54549

Львівські ватерполісти втретє поспіль стали чемпіонами України (ФОТО)

Учора, 30 серпня, у басейні Навчально-спортивної бази літніх видів спорту відбулись фінальні ігри чемпіонату України  з водного поло серед чоловічих команд Суперліги.

Про це повідомила прес-служба ОДА.

Як інформують в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА у четвер ватерполісти львівського клубу «Динамо» з рахунком 9:6 перемогли збірну Харківської області, чим забезпечили собі чемпіонство. А у неділю наші ватерполісти підтвердили цей титул ще однією перемогою над харків’янами з рахунком 9:8.

Це вже сьоме чемпіонство ВК «Динамо», зокрема три перемоги здобуті за останні роки. Також львівські динамівці є семиразовими володарями Кубку України та багаторазовими срібними та бронзовими призерами чемпіонату України.    

«Через карантинні обмеження та пандемію коронавірусу це був важкий сезон, важко було налаштувати спортсменів на роботу, налагодити якісні дистанційні тренування, але бачимо, що наші ватерполісти у добрій фізичній формі, відмінно зіграли, тому результатом ми цілком задоволені. Тішить, що за сприяння Управління фізичної культури та спорту ми могли вчасно і якісно відновити тренування після карантину. Дуже сподіваємось, що кожна наша перемога наближатиме появу у Львові сучасного басейну», - прокоментував виконавчий директор львівського «Динамо», тренер національної збірної з водного поло Ігор Зінкевич.

Опісля фінальної гри відбулась церемонія нагородження переможців та призерів змагань, участь у якій взяв заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Андрій Тур.

Зауважимо, львівські ватерполісти отримали запрошення на Лігу націй у Чехії, однак ще роздумують над участю у змаганнях через карантинні обмеження. Найближчі змагання, на яких виступатиме ВК «Динамо», Кубок України у жовтні.

Leopolis.news