logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Львівська велосипедистка Олена Старікова виборола два «золота» чемпіонату України

31-08-2020 14:331054

Львівська велосипедистка Олена Старікова виборола два «золота» чемпіонату України
Фото: Львівська ОДА

У Львові на території Навчально-спортивної бази літніх видів спорту днями стартував Чемпіонат України з велоспорту на треку. Перший комплект медалей розіграли чоловіки та жінки у гонці гіт, а також у груповій гонці.

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Не було рівних у гонці гіт спортсменці Львівської школи вищої спортивної майстерності Олені Старіковій. Дистанцію 500 метрів з місця вона подолала за 34,888 секунди. Друге місце у Любові Басової з Києва, а третє в Алли Білецької з Харкова.

За крок до медалі зупинився представник Львівщини Микита Яковлев у груповій гонці, фінішувавши четвертим. 

Учора спортсмени позмагалися у командному спринті та індивідуальній гонці на час. У командному спринті представниця збірної Львівщини Олена Старікова разом Любовю Басовою, Олександрою Логвенюк та Анною Луцик фінішували першими. Другою серед жінок фінішувала інша представниця Львівщини Соломія Лукачук у команді з Анастасією Івко, Аллою Білецькою та Юлією Скорищенко.

Срібло також виборола команда чоловіків, до якої входили двоє львівян: Олександр Кривич та Юрій Мудрий. Наші велосипедисти долали дистанцію з Ярославом Дудком та Єгоров Коробовим.

Чемпіонат України з велоспорту на треку триватиме до 2 вересня. Змагання, організовані Федерацією велосипедного спорту та Управлінням фізичної культури та спорту Львівської ОДА під егідою Міністерства молоді та спорту, зібрали понад 200 найкращих велосипедистів України.

Leopolis.news