logo
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
10/03
08/03
04/03
29/02
28/02
26/02
25/02
21/02
2 ...

Юрій Казмірчук: У Львівській міськраді – безстидні рейдери, які танцюють на людських кістках і горі

02-09-2020 10:539096

Юрій Казмірчук: У Львівській міськраді – безстидні рейдери, які танцюють на людських кістках і горі
Фото: Facebook Юрія Казмірчука

Голова громадської організації «Спілка молодих спеціалістів» Юрій Казмірчук у себе на Facebook поділився думками щодо земельних перипетій у Львові. Подаємо текст повністю.

Ви не просто злодії! Ви, там у мерії – кінчені клептократи і сволочі! Безвстидні рейдери, які танцюють на людських кістках і горі!

Я не уявляю, як ви спите по ночах? І як вам взагалі спиться з таким оборудками?

Отак віджати для фіктивних неповних 10 осіб майже 5 га комунальної землі! Просто подарувати. Тоді коли АТОвцям, які проливали кров за незалежність зі зброєю в руках - землі нема! Для садочків і шкіл, стадіонів і парків - землі нема! А прості смертні роками оббивають пороги, що приватизувати нещасних кілька соток, які використовують десятками років. Бо ви нічого з цього не отримали – пускаєте їх по сім кіл пекла! Ви позичили грошей і повісили боргів на нас і наших дітей на кілька десятків років наперед мільярдами!

Але геріатричний – це особлива історія! Це не лише про землю! Це про людські смерті і страждання. Вашими руками!

Ви реально думаєте, що оце ніколи вам не вернеться? І що історія не поверне все на свої місця? І що відплатите з лихвою за ті злодійства і страждання, які ви організували для бандюків з баблом.

Хоча ви такі самі бандюки. Ви - одна шайка-лєйка!

Хто не знає: очевидно фіктивна громадська організація, створена у 2009 році ГО інвалідів "Центр реабілітаційних ініціатив "Діяльне милосердя" (https://opendatabot.ua/c/36670162) звернулася до голови ЛОДА з проханням надати їй для реалізації статутних завдань 2,4 га землі на території геріатричного пансіонату (в народі – «будинок перестарілих») на Медової Печери, 71. Оскільки їм відмовили – вони зобов’язали надати цю землю їм через «найчесніший» суд. Потім прокуратура судилася , і в Верховному суді довели, що земля належить тер.громаді міста Львова. Тому очевидно, що земля передана незаконно.

Що мала зробити мерія Львова? Забрати землю! Ну бо ось рішення Верховного суду. Нічого доводити не треба! А ота шарашкіна контора мала віддати землю. Бо де-факто землю вони не використовували. Нічого з нею не робили. А ті підставні особи, на яких зареєстрована та ГОшка, нікому не відомі. Чим і коли займалася та організація інвалідів – ніде не зазначено. Ніхто з членів цієї організації ніде публічно не з’являвся, нічого для інвалідів не робив. І це з 2009 року.

Дуже цікаво, що ще у 2002 році запопадливо в Донецьку створили молодіжну організацію цієї Го. Яку очолює така дуже цікава особа Красовська І., задіяна до будівельного бізнесу, а засновниками є такі собі Хромова Ірина Миколаївна та Рогалін Федір Якович, які проживають в окупованому Донецьку донині. Організація не припинена досі (https://opendatabot.ua/c/26258919).

І от діяльність таких собі клонів, які віджали з повітря 2,4 га земель геріатричного пансіонату мала б розслідувати СБУ. Прокуратура мала б трясти мерію круглодобово. Це ж сотні мільйонів гривень.

І от у липні члені ГО «Народна дія Львів» Ірина Юзик та Олеся Дацко пішли до Гелени Пайонкевич з’ясувати, чому землю геріатричного досі не віддали громаді, і чому мерія не вимагає оформлення землі. Від ГО скерували відповідне звернення. Ну і як завжди отримали просто відписку, що мерія буде (тільки в майбутньому буде) звертатися до керівництва пансіонату, щоб ті оформили землю.

А тим часом….

юристи мерії на чолі з садонемічним мером (бо без нього такі оборудки не робляться і порядок денний ніхто питання не внесе) тихенько продумали аферу, за якою вони замість забрати незаконно віддану землю, вирішили подарувати ще 2,5 га на вул. Миколайчука новоствореному в СЕРПНІ 2020 року кооперативу, який юридично відношення до тої скандальної ГО не має. В нього засновники інші. Хіба назва тотожна: https://ring.org.ua/edr/uk/company/43745257.

На земельну комісію (ось оприлюднили порядок денний: https://www.facebook.com/igor.zinkevych/posts/3340210486032553?comment_id=3341495695904032&notif_id=1598907807739925&notif_t=feedback_reaction_generic) нині винесене питання № 18, яким отому нашвидкуруч склепаному кооперативу дарують 2,5 га землі : https://drive.google.com/drive/folders/1t5WUad3JjslIQe3HL7mqzgzIIcwXLIbX?fbclid=IwAR2prPO2LhfJcTA_YZL-Grb5XuYd_d5FtuL4xHhajJoBQDM8QZtBn4Jn7YM

Ай да Гелена Казимирівна з Андрієм Івановичем!

Та ви почитайте той проєкт ухвали, то кооператив – ви кому землю даєте? І на якій правовій основі?

Ви там білини об’їлися в тій мерії

Звернувся кооперавив. За що і на якій правовій основі цей кооператив має право отрмиувати БЕЗКОШТОВНО ЗЕМЛЮ! Це грабунок громади в особиливо великих розмірах. В ухвалі то ГО то кооператив – ніби в юридичному департаменті не розбираються, що мова йде фактично про ДВІ РІЗНІ юридичні особи.

Це при тому що десяткам знайомих атовців відписують, що землі для АТОвців немає. Мені теж якусь дибільну відписку дали, що звертайтеся до кооперативів, при чому від посторонньої юридичної особи з іншим кодом ЄДРПОУ. Ви серйозно? Тепер така схема віджиму земель імені Андрія Івановича і Гелени Казимирівни?

Це рейдерський грабунок!

І чітке чергове мегаочевидне підтвердження діяльності у стінах мерії організованого злочинного угрупування!

Заява в прокуратуру, НАБУ, АРМА готую!

А ви, ниці недолюдки, читайте історію. Вона все ставить на свої місця!

Leopolis.news