logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Ігор Кошман: «Серед інших варіантів беззаперечно обрав саме «Львів»

06-09-2020 18:55790

Ігор Кошман: «Серед інших варіантів беззаперечно обрав саме «Львів»
Фото: pfclviv.com

 

У ПФК «Львів» триває доволі насичений період підписань. Одним з новачків «городян» став український хавбек Ігор Кошман. Про нову команду, враження від Львова, особисті цілі та багато іншого 25-річний виконавець розповів в інтерв’ю клубній інформаційній службі.

Ігоре, поділися, будь ласка, першими враженнями від нового колективу.

Перш за все, щасливий перебувати тут. Приємно, що звернули увагу на мою кандидатуру. Хороша команда, хороший тренер, з яким уже доводилося працювати у Грузії. Знаю його вимоги. Сподіваюся, поступово буду набирати кондиції і все буде добре.

Виступав за чимало колективів зі Східної України. ПФК «Львів» базується у центрі Галичини. Яка існує відмінність між тамтешнім побутом і Львовом? І чи існує якась різниця взагалі, не зачіпаючи політичні моменти?

По суті, немає ніякої різниці. З футбольної точки зору, то точно. Футбол у нас всюди люблять однаково. Можливо, люди тут більш привітні. Втім, Львів завжди славився своєю гостинністю.

Що скажеш власне стосовно Львова? Як тобі місто?

Перш за все, дуже багато різноманітних кав’ярень, де можна приємно провести час. Це відразу кинулося у вічі. Насправді багато часу у місті ще не проводив, зараз більше роблю акцент на тренувальному процесі. Екскурсія містом наразі у найближчих планах.

Як колектив відреагував на твій прихід?

У команді панує хороша атмосфера. Багатьох хлопців знав уже раніше. Власне тому, жодних проблем з освоєнням не було. Усі разом уже наполегливо готуємося до повернення футболу.

Твоя головна мотивація переходу до ПФК «Львів». Що стало причиною такого рішення?

Серед інших пропозицій щодо продовження кар’єри беззаперечно обрав саме «Львів». Ключову роль зіграло те, що сюди мене покликав тренер, з яким уже доводилося вдало працювати. Окрім того, ПФК «Львів» – команда Вищої ліги, що ставить перед собою амбіційні завдання. Таке поєднання не могло не привабити.

Чого особисто ти хочеш досягти разом із новою командою?

Перш за все, хотілося б здобути з командою якомога кращих результатів та виконати усі ті завдання, які перед нами поставить керівництво на майбутній сезон. Для себе особисто хочеться, звісно, забити якомога більше та принести «Львову» користь своїми діями на полі.

Leopolis.news