«Дударик» запрошує дітей у хорову казку

http://leopolis.news/post/28231/dudaryk-zaproshue-ditey-u-horovu-kazku

10/09/2020

Як зазначив директор, диригент та художній керівник «Дударика» Дмитро Кацал, для дітей – це мандри світом, найрозмаїтіші концерти, спілкування та багато усього іншого.

«Дударик» – це захоплююча музична пригода. Це мандри світом, найрозмаїтіші концерти, спілкування з непересічними людьми, духовний розвиток, спільний відпочинок, волонтерська робота і так до безконечності. Насамперед дитина вчиться гідності, професіоналізму, дисципліні і відповідальності. Далі музиці і співу. Робить це залюбки, радіючи! Дитина має всі можливості до розкриття своїх талантів, бо з нею працює колектив професіоналів. А пройшовши вишкіл отримує здобутки на усе життя – побратимів, ремесло, любов до співу і мистецтва, правильний християнський, громадянський світогляд. У «Дударику» вчаться і працюють більше, частіше і інтенсивніше, тому це далеко не легка пригода. Проте і результат є унікальним і досконалим. Запрошуємо!», – зазначив Дмитро Кацал.

Філія хорової школи «Дударик» ім. Миколи Кацала в дитячій школі народних мистецтв на Сихові (вул. Бориса Антоненка-Давидовича, 6).

моб.тел.: (067) 581 43 96 Бей Вікторія Володимирівна

(097) 725 51 26 Весоловська Соломія Зенонівна

Львівська державна хорова школа «Дударик» імені Миколи Кацала (вул.Коперніка, 27)

моб.т. (067) 581 43 96 Бей Вікторія Володимирівна

Філія хорової школи «Дударик» імені Миколи Кацала в дитячій школі народних мистецтв на Сихові (вул. Бориса Антоненка-Давидовича, 6)

моб.т. (097) 725 51 26 Весоловська Соломія Зенонівна

Leopolis.news