logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

На Львівщині двох чоловіків засудили до 5 років тюрми за крадіжку двох авто

10-09-2020 16:14608

На Львівщині двох чоловіків засудили до 5 років тюрми за крадіжку двох авто
Фото: radiotrek.rv.ua

Ідеться про 25-річного мешканця с. Сокільники та 29-річного жителя м. Винники, які у лютому 2019-го року з території підземної автомобільної стоянки ТРЦ «Кінг Кросс Леополіс» незаконно відбуксирували автомобіль громадянина Франції «Mercedes-Benz».

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

У квітні того ж року викрадачі заволоділи автомобілем «Skoda». Автомобілі розкомплектували у с. Сокільники (по місцю проживання одного зі зловмисників) і вроздріб реалізували агрегати, запчастини та інші складові даного транспортного засобу.

Так, дії викрадачів кваліфікували за ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), за що їх і було засуджено до 5 років позбавлення волі.

Незважаючи на те, що чоловіки свою провину визнали, вони вважали призначене покарання надто суворим. Відтак, в апеляційних скаргах захист вимагав вирок районного суду змінити і звільнити засуджених від призначеного покарання з випробуванням.

Однак, за принципової позиції прокуратури, Львівський апеляційний суд залишив без змін судове рішення і викрадачі авто проведуть за ґратами 5 років.

Leopolis.news