Львів'ян запрошують на кінофестиваль Wiz-Art

http://leopolis.news/post/28309/lvivyan-zaproshuyut-na-kinofestyval-wiz-art

11/09/2020

Покази відбуватимуться з перервами з 17 до 22 години. Фільми показуватимуть мовою оригіналу з українськими та англійськими субтитрами.

Програма «Свята нерівність»

Західний світ може десятиліттями говорити про рівність, проте нерівність переважно залишається святою й вічною. Працівники курортів «все включено», що на фоні щасливих відпочивальників виконують свою дрібну роботу, карлики, сироти і навіть шкарпетки у національній опері – відчувають це як ніхто інший.

Детальна програма

Програма «Я з тобою. Мистецтво Жити»

За 2020-й ми відчули, як це бути самотніми чи навіть одинокими, як це боятись собі подібних і бути безпомічними перед невідомим. Ми проживаємо, але поки що не до кінця розуміємо як це – бути тут і зараз. Фільми цієї програми рефлексують про цінності, якими живе сучасна людина.

Детальна програма

Програма «Диваки у світі магії»

Бути іншим чи іншою – як це? Усі ми є диваками у світлі певних обставин, ніщо вже не дивує у буремні часи 2020-го – святкування Пасхи з рідними через відеозв’язок, програміст, що хоче винайти штучний інтелект, блогери здатні на все заради таких бажаних лайків – все, що нам залишається – це грати мінігольф насолоджуючись життям та своєю дивакуватістю.

Детальна програма

Фестиваль Wiz-Art відбувається у комбінованому форматі з 7 до 13 вересня. Всі фільми доступні для перегляду після реєстрації у віртуальному кінотеатрі фестивалю. Окремі подію можна відвідати офлайн у Львові. Перегляд фільмів онлайн та частина офлайн показі є безкоштовними.

13-й Львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art проводять за підтримки Українського культурного фонду, Державного агентства з питань кіно та Львівської міської ради.

Leopolis.news