logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

ПФК «Львів» презентував новачків (ФОТО)

11-09-2020 17:371223

ПФК «Львів» презентував новачків (ФОТО)
Фото: pfclviv.com

У четвер, 10 вересня, відбулася передсезонна прес-конференція «синьо-золотих левів». На заході, поміж тим, презентували гравців, які поповнили команду у поточне трансферне вікно, а також продемонстрували нове екіпірування «городян» на новий сезон.

Про це повідомляє пресслужба ПФК «Львів».

Опісля традиційних слів ведучого з промовою виступив генеральний директор ПФК «Львів» Андрій Паньків, який представив нового титульного партнера команди – ТМ «Parimatch», а також новий бренд спортивного одягу «Львова» – компанію «Jako». Андрій Ярославович, окрім того, висловив сподівання, що увага до нашого клубу буде прикута не тільки під час схожих медійних подій, а й протягом усього майбутнього сезону. Згодом присутні медійники мали змогу поставити нашому генеральному директору свої запитання. У відповідях на найцікавіші з них Андрій Паньків повідомив, що:

Клуб висловлює повну довіру нинішньому наставнику Георгію Цецадзе та бачить його на чолі якісних змін;

Ярослав Богунов залишається у команді та має право виступати за нас щонайменше до моменту прийняття рішення щодо апеляціії у його справі;

Молоді вихованці ПФК «Львів» цьогоріч отримають чимало шансів продемонструвати себе в головній команді;

Ренан та Альваро відправилися в оренди терміном на один рік з правом подальшого викупу кожен;

У новому сезоні «Львів» буде битись за максимум у кожному матчі;

Незабаром слово мав і головний наставник «Львова» Георгій Цецадзе, який, зокрема, відзначив таке:

  • тренерський штаб задоволений тими підписаннями, які вдалося здійснити під час трансферного періоду;
  • команда провела насичені підготовчі збори та у повній бойовій готовності підходить до прем’єрного матчу сезону;
  • у клубу є все необхідне для того, аби боротися за якомога вищі місця, зокрема, лояльне керівництво, якісний персонал та хороший колектив;

Опісля виступів спікерів відбулося вручення ігрових футболок присутнім на заході новачкам. Свої комплекти форми Мікель Айнсалу (№8), Макс Челіч (№6), Сергій Літовченко (№1), Олександр Романчук (№21), Ігор Кошман (№9), Маруан Міхоубі (№99), Максим Грисьо (№47) та Петро Величко (№3) отримали з рук генерального директора ПФК «Львів» Андрія Паньківа. Ще одне наше літнє підписання – люксембуржець Енес Махмутовіч на подїі присутнім не був, адже не встиг повернутися з розташування своєї збірної опісля поєдинків Ліги Націй.

Наприкінці заходу відбулася презентація нового клубного екіпірування від компанії «Jako». Три комплекти ігрової форми (біла, блакитна, бордова), а також воротарський зразок презентували Мікель Айнсалу, Макс Челіч, Олександр Романчук та Сергій Літовченко відповідно. На завершення зустрічі журналісти отримали змогу поспілкуватися з новачками, а також відбулася традиційна фотосесія.

Leopolis.news