Начальник департаменту Львівської ОДА заявив про намір балотуватись на мера міста

http://leopolis.news/post/28522/nachalnyk-departamentu-lvivsko-oda-zayavyv-pro-namir-balotuvatys-na-mera-mista

15/09/2020

Про це Ковальський написав на своїй сторінці у Facebook.

«Важливі рішення даються нелегко, але якщо це стосується сім’ї, родини, друзів, рідного міста ­– впевнено берусь до справи.

Новий Розділ — це місто, де народився і виріс, сформувався як громадянин, активно беручи участь у громадському житті. Знаю проблеми Нового Роздолу та навколишніх сіл, водночас бачу і сильні сторони нашої громади та перспективи її розвитку. Тому і прийняв рішення балотуватись на голову Новороздільської ОТГ.

За останні роки своєї діяльності отримав великий багаж знань та досвіду – це робота у Львівському обласному молодіжному центрі та керівництво Департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації – який впевнено можу використовувати на посаді міського голови», - написав Ковальський.

Він додав, що найближчим часом відбудеться подання моєї кандидатури на посаду міського голови, а відтак – подальша наполеглива і клопітка робота на місцях.

«Я готовий прозоро і чесно ділитися з вами своїми напрацюваннями, ідеями та результатами. Завжди відкритий до діалогу та пропозицій. Вірю у дієвий результат нашої спільної праці для рідної громади!» - додав Ковальський.

Leopolis.news