Голова бюджетної комісії Львівської облради Олег Домчак балотуватиметься у депутати від партії УДАР

http://leopolis.news/post/28599/golova-byudjetno-komisi-lvivsko-oblrady-oleg-domchak-balotuvatymetsya-u-deputaty-vid-parti-udar

16/09/2020

Про це Олег Домчак повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Я балотуюся в депутати Львівської обласної ради від партії «УДАР». Чому від Удар, а тому, що був членом цієї організації раніше, там і залишаюся, а ще тому, що Удар був великою опорою та рушійною силою Майдану, де ми, там разом з друзями провели з першого по останній день. На жаль, по новому Закону про місцеві вибори, у більшості випадках, не люди вирішують кого вони хочуть бачити у місцевих парламентах, а партійні «боси», які визначають, хто буде у прохідному місці виборчого списку. Це — неправильно!», - зазначив депутат.

Олег Домчак також зауважив, що впродовж останніх 5 років своєї депутатської каденції чимало вдалося зробити для Самбірського району. « Ті справи, які успішно впроваджуємо разом з Вами — дороги, майданчики, будівництва, реконструкції шкіл, садочків, Народних домів, ФАПів, амбулаторій, дають мені право знову балотуватися у депутати обласної ради. Повірте, впродовж 5 років моєї каденції в облраді старався, щоб громади Самбірщини відчували підтримку і штанів я просто так не протирав... Вдячний людям, які це розуміють і готові мене підтримати знову. Я вас не зраджу...», - зазначив депутат.

Він також спростував чутки, начебто його кандидатуру не погодила інша політична сила, вочевидь натякаючи на «БПП «Солідарність», нині вже «Європейська Солідарність», представником якої, Олег Домчак був в облраді впродовж останніх 5 років. «А щодо безпідставних розмов з приводу того, що мене хтось, звідкись викинув, то заспокойтеся — мене не так легко кинути, я залишаюся Домчаком і я є в тій команді, з якою ми разом творили блага для Самбірщини», - зазначив депутат.

Leopolis.news