Кредобанк посів 2-ге місце у рейтингу надійності депозитів українських банків

http://leopolis.news/post/28619/kredobank-posiv-2-ge-misce-u-reytyngu-nadiynosti-depozytiv-ukranskyh-bankiv

16/09/2020

Про це повідомляє пресслужба «Кредобанку».

При складанні рейтингу аналітики агентства використовували основні фінансові показники банків за перше півріччя 2020 року. Зокрема, до уваги бралися капітал банку (частка в оцінці – 20%), якість кредитного портфелю (20%), ліквідність (30%), дохідність операцій (30%). Окрім того, при визначенні фінальної оцінки враховувався масштаб діяльності, частка активів банку в активах банків-учасників рейтингу, а також якість депозитних програм та рівень підтримки з боку акціонерів банку, які оцінювалися експертним шляхом. Загалом найвищу оцінку надійності депозитів отримали 15 банків, 9 з яких належать до групи банків іноземних банківських груп. 

«Високе місце Кредобанку в рейтингу надійності депозитів українських банків підтверджує успішну діяльність банку на українському ринку та високу надійність банківських операцій та коштів клієнтів. Кредобанк, що є частиною однієї з найбільших фінансових груп Центральної та Східної Європи – PKO Bank Polski, пропонує своїм клієнтам не тільки надійність, а й зручні банківські та фінансові послуги за привабливими цінами», - говорить заступник голови правління АТ «Кредобанк» Войцєх Тарасюк. 

Кредобанк у 2020 році зберігає провідні позиції в рейтингах експертної та медійної спільнот України. Зокрема, за підсумками першого півріччя 2020 року банк посів 5-те місце у  рейтингу надійності великих роздрібних банків України за версією журналу «Гроші», а також 6-те місце у Рейтингу стійкості банків за підсумками 2 кварталу 2020 за версією фінансового порталу «Мінфін».

Раніше банк здобув перше місце в номінації «Овердрафти», друге місце у номінації «Лізинг», третє місце в номінаціях «Іпотечний кредит» та «Автокредит», 6-те місце у номінації «Кредити малому та середньому бізнесу», 7-ме місце у номінації «Зарплатні проєкти» та 10-те місце у номінаціях «Кредитні картки» та «Обслуговування фізичних осіб у відділенні» у  щорічному рейтингу «50 провідних банків України», який проводиться інформаційним агентством «Фінансовий клуб». Кредобанк також посів третє місце в номінації «Вибір населення» у рейтингу «Фінансовий Оскар-2019» за версією журналу «Бізнес», перемога в рейтингу «Банки 2020 року» за версією агентства «Фінансовий клуб» у номінації «Чистий банк».  продукти банку увійшли до ТОП-3 одразу в п’яти номінаціях премії Prostobank Awards — незалежного щоквартального рейтингу продуктів та послуг українських банків, який проводить агентство «Простобанк Консалтинг», 

Leopolis.news