«Слуги Народу» представили свою команду у Львівській області (ФОТО)

http://leopolis.news/post/28721/slugy-narodu-predstavyly-svoyu-komandu-u-lvivskiy-oblasti-foto

17/09/2020

Як інформує прес-служба Львівської обласної організації політичної партії «Слуга Народу», це відомі та поважні в регіоні люди, які прагнуть позитивних змін для Львівщини. Разом з командою Президента Зеленського, вони зроблять так, щоб стратегічні плани, які раніше залишалися переважно на папері, тепер стали для регіону реальністю. Це:

Максим Козицький, голова Львівської обласної державної адміністрації, голова Львівської обласної організації партії «Слуга Народу».

Тарас Кльофа, заступник начальника Центру з медичної частини – начальника медичної частини Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у м. Львів, депутат Львівської міської ради.

Роман Фединяк, підприємець, член «Зе:Команди!» з перших днів.

Юрій Холод, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації.

Сергій Шуляк, командир військової частини 3002 Національної гвардії України.

Володимир Мартинюк, професор кафедри адміністративного та фінансового менеджменту НУ «Львівська політехніка».

Ігор Дулин, кандидат економічних наук, старший викладач кафедри туризму Національного університету «Львівська Політехніка», Інституту сталого розвитку імені В'ячеслава Чорновола.

Наталія Іванченко, асистент кафедри інфекційних хвороб Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Христина Замула, голова Кам’янка-Бузької районної державної адміністрації Львівської області.

Олег Микитин, голова Лопатинської об'єднаної територіальної громади.

Олег Береза, начальник служби автомобільних доріг у Львівській області.

Ці люди втілюватимуть чіткий план розвитку економіки та соціальної сфери на Львівщині в найближчі роки. Його представив сьогодні Максим Козицький голова Львівської обласної державної адміністрації, голова Львівської обласної організації партії «Слуга Народу».

Під час презентації Стратегії розвитку Львівщини на 2021-2023 рр. Максим Козицький наголосив: «З усією впевненістю можемо сказати, що у 2020 році маємо рекордні обсяги фінансування на покращення стану доріг області, чого не спостерігалося навіть в найкращі часи митного експерименту, участь у якому брала Львівщина. Цифри красномовні і це 4,6 млрд грн на будівництво доріг, це півтисячі якісних кілометрів дорожнього покриття, якими мешканці та гості Львівщини будуть користуватися довгі роки. Але на цьому наші амбіції не закінчуються. Ставимо завдання в наступні 3 роки розпочати впровадження масштабних інфраструктурних проєктів з будівництва. В поєднанні із цими заходами, розвиток інфраструктури міжнародних пунктів пропуску дозволить Львівщині зайняти впевнені позиції серед найбільш перспективних областей України та Єврорегіонів. Усіх цих речей досягнемо лише завдяки згуртований позиції усіх гілок державної влади та органів місцевого самоврядування. Бо Стратегія мертва, якщо про неї не знає громада, якщо її не підтримує бізнес і якщо її реалізація  не спрямована на покращення життя людей».

Зі свого боку майбутній кандидат від партії «Слуга Народу» на посаду міського голови Львівської ОТГ Тарас Кльофа заявив: «Я – лікар. Військовий лікар. Саме тому я знаю, що таке приймати рішення блискавично. І я вмію брати відповідальність за такі рішення. А сьогодні я готовий взяти на себе відповідальність за моє майже мільйонне місто Львів. І не лише за нього, але й за ті 2 десятки навколишніх міст, селищ і сіл, які після 25 жовтня увійдуть до складу Львівської об'єднаної громади. Так, Львів – це культурна столиця України і всього українського. Але Львів – це також постійні затори і поганий громадський транспорт. Львів – це незбудований сміттєпереробний завод. Львів – це дуже багато політики і недостатньо розвитку. І з цими негативами ми повинні врешті впоратись і їх вирішити. І для цього я маю сили і наснагу, які підкріплені підтримкою очільника Львівської облдержадміністрації Максима Козицького та президента України Володимира Зеленського».