logo
24/04
23/04
2 ...

У мерії анонсували запуск тролейбуса на вул. Хуторівка вже з жовтня

18-09-2020 10:401126

 У мерії анонсували запуск тролейбуса на вул. Хуторівка вже з жовтня
Фото: Львівської міської ради

Учора після реконструкції повністю відкрито для проїзду транспорту вул. Хуторівку. Підрядна організація завершила заміну всіх комунікацій і нанесення дорожнього покриття. А після нанесення розмітки, уже у жовтні, туди планують пускати тролейбус.

Про це в ранковому ефірі радіо «Люкс ФМ» сказав мер Львова Андрій Садовий, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

 «По Хуторівці вже машини поїхали, хоча там ще є певний об'єм робіт. Там ще треба буде висадити дерева, ще підлатати ситуацію по з'їздах з самої Хуторівки. Ну, і в жовтні плануємо пускати там тролейбус», — розповів мер Львова.

Всі роботи з асфальтування проїзної частини вул. Хуторівки завершено, тому її 17 вересня вже відкрили для проїзду з двох сторін. Через два тижні підрядник розпочне наносити розмітку і завершить асфальтування велодоріжок і влаштування хідників.Тобто в найближчі два тижні всі роботи будуть завершені, а до кінця жовтня по вул. Хуторівка поїде тролейбус.

Загалом, під час капітального ремонту на вул. Хуторівка було проведено заміну всіх комунікаційних мереж, облаштування дощової каналізації, влаштування контактної мережі тролейбусу, велосмуги, світлофорних об'єктів, зупинки громадського транспорту, заміну опор вуличного освітлення і влаштування благоустрою.

За результатом ремонтних робіт на вул. Хуторівка облаштують:

велодоріжку;

хідники;

оновлять дорожнє покриття;

запустять рух нового тролейбусного маршруту «вул. Наукова — пр. Червоної Калини».

Leopolis.news