logo
19/04
18/04
2 ...

Oleg Novosad презентує нову композицію «Power On», з якою обіцяє підкорити Європу (ВІДЕО)

18-09-2020 15:48804

Oleg Novosad презентує нову композицію «Power On», з якою обіцяє підкорити Європу (ВІДЕО)

Успішний український музичний продюсер та діджей Oleg Novosad презентує нову композицію «Power On», з якою обіцяє підкорити Європу.

 

Про це повідомляє пресслужба артиста.

Одразу після успішного релізу дебютного альбому артист почав працювати над новими треками. Oleg Novosad створив композицію «Power on», яку готовий презентувати в Україні і поза її межами.

«Ідея пісні «Power On» з’явилась миттєво і я знав, що це має бути щось інше, треба експериментувати. І  зрозумів, що хочу аби в наступній  композиції зазвучав чоловічий голос. Нам часто кажуть, що ми чогось не зможемо, що ми слабкі, намагаються нас приземлити, але кожна людина на Землі народжена, щоб літати настільки високо, наскільки вона хоче та може сама. І зазвичай, в самому кінці ці ж таки люди кажуть: «Як класно він чи вона літав, яка ж це була заряджена особистість і як вона мене надихає!»

Цей трек як символ віри в себе, незважаючи ні на що. Мелодія і концепт з‘явились буквально за добу. Робота над текстом теж відбулась дуже швидко, адже ця тема близька Олегу та він щиро сподівається, що вона відгукнеться кожному слухачу. Артист рекомендує, коли будете слухати «Power On» в авто - відчиніть вікно, висуньте руку та увімкніть гучно музику, відпустіть думки і летіть душею. А якщо у вас немає авто - біжіть на зустріч сонцю так швидко як тільки можете!» - розповів артист. 

Під час пошуку вокаліста на трек,  пріоритетним було сильний та високий голос, адже останні ноти мають в прямому сенсі «піднімати» слухача, спонукати його до польоту.  Команда артиста зупинилась на фіналістах « Голосу країни».  Найбільше до душі припав вокал Назара Яцишина (NAZAR YA.). Наша співпраця почалась із звичайного листування у інстаграм та згодом переросла у командну співпрацю.

Демо-версія на композицію була готова вже за декілька днів. Для запису вокалу та фіналізації «Power On», команда артиста  вирішила  працювати з  FOXXSTUDIOS та найкращим саунд-продюсером України Вадимом Лисицею.  Вадим та його команда співпрацюють з великою кількістю відомих артистів не лише в Україні, але і за її межами. Така співпраця відкриває нові можливості для колаборацій в майбутньому. 

Як зізнається Назар Яцишин,  робота з Oleg Novosad далась йому дуже легко та невимушено:

«Коли Олег запропонував мені записати спільний трек я одразу погодився і почувши трек «Power on» переконався, що не помилився. Перш за все мене вразили слова пісні, так як я є прихильником мотиваційних пісень із особливим змістом. Я вважаю, що кожна пісня повинна нести якусь думку, особливий меседж в суспільство, та бути чимось більше ніж просто якісне  звучання.  Мене надихнула оперативна та якісна робота Олега, з ним робота справді втілюється у творчість.  В нашому тандемі ми знайшли багато спільного та надихнули один одного на подальшу творчість. Сподіваюся слухач відчує цю особливу  енергетику та достойно оцінить наше творіння».

Після закінчення роботи над композицією артисти не припинили співпрацю:

«Я інколи прошу в Назара записати демки вокалу для наступних робіт з іншими артистами та обмінюємось ідеями щодо нових проектів та задумів. Зізнаюсь чесно,  не міг очікувати настільки високого професіоналізму від кожного учасника проекту «Power On» і справді вдячний долі за такі цінні уроки, що дають нам такий безцінний досвід» - розповів Oleg Novosad.

Композиція «Power On» дає старт новому альбому, в якому буде зібрано від 7 до 10 треків. Кожна колаборація буде з абсолютно іншим артистом, а можливо  і з кількома одразу. 

Leopolis.news