logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Президентська команда Львівщини готова до третього раунду

18-09-2020 18:182086

Президентська команда Львівщини готова до третього раунду
Фото: Максим Козицький

З якими цілями президентська партія «Слуга Народу» йде на місцеві вибори, хто представлятиме найпопулярнішу українську партію на Львівщині, і як вони втілюватимуть Стратегію розвитку Львівщини після перемоги – про це у нашому репортажі.

 

«Нові проти старих»

Побороти корупцію, поставити місцеву владу на службу громаді, запровадити реальне народовладдя, розширити «Велике будівництво» та надати молоді перспективи гідної роботи і достойного життя в рідній країні – такими були головні меседжі на презентації регіональної Стратегії розвитку Львівщини. Представлення львівської Зе-команди відбулося за участі Президента України Володимира Зеленського, який підібрав у нашій області людей, яким довіряє і разом з якими втілюватиме свою програму реформ. І насамперед – небайдужих активістів, професіоналів своєї справи та фахівців-господарників, кожен з яких стане представником нової генерації місцевого самоврядування.

Партія «Слуга Народу» йде на місцеві вибори, щоб зробити владу в районах та областях підзвітною мешканцям громад, а не місцевим феодалам, олігархам та багаторічним «незмінним мерам і чиновникам». Після кардинальної зміни державної влади, остаточним ударом по старій системі має стати втілення реформ та оновлення системи на місцях. Відкликання депутатів місцевих рад за народною ініціативою, контроль над ефективним використанням бюджету, заміна паперового бюрократизму сучасним швидким і ефективним адмініструванням – ось лише частина цілей, які місцева львівська команда партії «Слуга Народу» поставила за мету реалізувати на Львівщині.

В президентську команду на Львівщині входять не лише молоді люди, але й освічені, чесні та працьовиті професіонали: лікарі, громадські активісти, педагоги та інші фахівці своєї справи. Львівська команда Володимира Зеленського добре засвоїла настанови та запити своїх виборців: «Не красти, не брехати, не здаватися».

Незважаючи на те, що політики старої системи, які вже втратили підтримку народу на державному рівні, не змирилися і тримаються за старі корупційні схеми, використовуючи розповсюдження фейків в соцмережах та медіа, команда Президента готова до третього, переможного раунду боротьби за якісні зміни в країні. Головними меседжами під час презентації команди партії «Слуги народу» на Львівщині були: «Вирішимо це разом», а також «Львів – це ти», оскільки ніхто, окрім нас самих, не збудує Європу в нашому краї.

Стратегія розвитку

Максим Козицький, який веде команду Президента та партії «Слуга Народу» на Львівщині на вибори, буде разом зі своїми однодумцями втілювати Стратегію розвитку рідної Львівщини, щоб кожна громада та кожен її мешканець відчули позитивні зміни в їхньому житті.

«З усією впевненістю можемо сказати, що у 2020 році маємо рекордні обсяги фінансування на покращення стану доріг області, чого не спостерігалося навіть в найкращі часи митного експерименту, участь у якому брала Львівщина. Цифри красномовні і це – понад 5 млрд грн на будівництво доріг, це – півтисячі якісних кілометрів дорожнього покриття, якими мешканці та гості Львівщини будуть користуватися довгі роки. Але на цьому наші амбіції не закінчуються. Ставимо завдання в наступні 3 роки розпочати впровадження масштабних інфраструктурних проєктів з будівництва. В поєднанні із цими заходами, розвиток інфраструктури міжнародних пунктів пропуску дозволить Львівщині зайняти впевнені позиції серед найбільш перспективних областей України та єврорегіонів. Усіх цих речей досягнемо лише завдяки згуртованій позиції усіх гілок державної влади та органів місцевого самоврядування. Бо Стратегія – мертва, якщо про неї не знає громада, якщо її не підтримує бізнес, і якщо її реалізація не спрямована на покращення життя людей» – сказав Максим Козицький, очільник Львівської облдержадміністрації під час презентації команди Президента на Львівщині.

Лікар, воїн, українець

Тарас Кльофа – військовий медик, кандидат на посаду міського голови Львова, який зробить Львів містом, де львів'янам буде легко та комфортно жити. Майбутній кандидат на посаду голови Львівської ОТГ впевнений, що лише разом з командою «Слуги Народу» – здорова політика можлива.

«Я – лікар. Військовий лікар. Саме тому я знаю, що таке приймати рішення блискавично. І я вмію брати відповідальність за такі рішення. А сьогодні я готовий взяти на себе відповідальність за моє майже мільйонне місто Львів. І не лише за нього, але й за ті два десятки навколишніх міст, селищ і сіл, які після 25 жовтня увійдуть до складу Львівської об'єднаної громади. Так, Львів – це культурна столиця України і всього українського. Але Львів – це також постійні затори і поганий громадський транспорт. Львів – це незбудований сміттєпереробний завод. Львів – це дуже багато політики і недостатньо розвитку. І з цими негативами ми повинні врешті впоратись і їх вирішити. І для цього я маю сили і наснагу, які підкріплені підтримкою очільника Львівської облдержадміністрації Максима Козицького та Президента України Володимира Зеленського» – наголосив Тарас Кльофа.

Молодь – за зміни!

Роман Фединяк – наймолодший кандидат, підприємець. Йде разом з командою Президента, щоб створити на місцях сприятливі умови для молоді. Щоб молоді люди не залишали Україну в пошуках кращої долі, а працювали для її розвитку. «В дитинстві я із захопленням слухав промови політиків і надихався цими промовами. Потроху я підростав, починав вивчати історію і займатися громадською діяльністю – і в мене зникало бажання займатися політикою. Через дві речі: лицемірство і подвійні стандарти. Саме з цими двома тезами в мене тоді асоціювалася політика. Коли ті самі чиновники, котрі на сцені у вишиванках говорили про патріотизм і любов до України, з часом ставали, не побоюсь цього слова, – злодіями і негідниками. А закон і правила існували для всіх, окрім них.

Все змінилося у 2018 році, коли я, як і мільйони українців, повірили одній людині. Людині, яка до того ніколи не була у владі. Людині, яка є прямою, і найголовніше, – щирою. Людині, яка творила усмішки на обличчях українців. Я щасливий, що я йду в команді цієї людини. Для того, щоб творити якісні зміни на місцях. Для того, щоб поняття місцевого самоврядування набувало якісно нового значення. І найголовніше, для того, щоб такі поняття, як лицемірство та подвійні стандарти більше ніколи не столи поруч із словосполученням «українська політика», – наголосив Роман Фединяк.

Разом з командою молодих та досвідчених професіоналів, медиків, військових, патріотичних підприємців львівська команда «Слуги Народу» йде на місцеві вибори, щоб втретє перемогти стару систему, завершити процес формування команди Президента на місцях і забезпечити умови для розвитку кожної людини, сімї, громади та регіону.