У Новому Роздолі за вбивство чоловіка судитимуть 16-річного хлопця

http://leopolis.news/post/28819/u-novomu-rozdoli-za-vbyvstvo-cholovika-sudytymut-16-richnogo-hlopcya

19/09/2020

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Проведеними заходами слідчі Новороздільського відділення поліції  встановили, що до загибелі чоловіка може бути причетним 16-річний мешканець Нового Роздолу.

У ході досудового розслідування, яке проводилось за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури, правоохоронці встановили, що  13 вересня близько 1 години ночі між неповнолітнім та його  знайомим, які в цей час перебували перед входом до під’їзду одного з будинків по вулиці Лесі Українки, раптово виник конфлікт.

Неповнолітній завдав потерпілому удар рукою в обличчя, від якого 44-річний чоловік впав та вдарився головою об асфальт, внаслідок чого втратив свідомість. Потерпілий був доставлений у лікарню та госпіталізований у реанімаційне відділення, де 17 вересня, не приходячи до свідомості, помер.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили неповнолітньому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 119 КК України (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news