Львівський осередок «ЗА МАЙБУТНЄ» затвердив список кандидатів на місцеві вибори

http://leopolis.news/post/28858/lvivskyy-oseredok-za-maybutne-zatverdyv-spysok-kandydativ-na-miscevi-vybory

20/09/2020

Про це повідомляє пресслужба Львівського обласного партійного осередку політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

Першим номером у списку до Львівської обласної ради обрано діючого народного депутата України, співголову депутатської групи «Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» Тараса Батенка.

Перша десятка «ЗА МАЙБУТНЄ» до Львівської облради виглядає наступним чином: Тарас Батенко, Володимир Саган, Тарас Подвірний, Тетяна Бей, Галина Степанюк-Телішевська, Юрій Раделицький, Ярослав Пелиховський, Анастасія Пляцок, Роман Васьків, Олександра Шиманович.

Першим номером у списку до ради Львівської територіальної громади обрано діючого депутата Львівської міської ради Ігора Телішевського.

Перша десятка «ЗА МАЙБУТНЄ» до Львівської ОТГ виглядає наступним чином: Ігор Телішевський, Любомир Босаневич, Михайло Катрук, Катерина Батенко, Ірина Юзик, Галина Мельник, Марія Марущак, Тетяна Афанасьєва, Федір Осим, Олександр Бурій.

«Ми ведемо в органи місцевого самоврядування достойних та професійних людей. Це місцеві лідери, які не на словах, а на ділі довели свою порядність та ефективність. Ми готові взяти влади у свої руки та навести лад у всіх сферах – від економіки та інфраструктури до екології та культури», - наголосив народний депутат України Тарас Батенко.

Крім цього, на зборах було прийнято рішення про балотування Ігоря Телішевського на посаду голови Львівської ОТГ.

Leopolis.news