logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Яскраво та сміливо: співачка Sowa презентує нову відео роботу (ВІДЕО)

21-09-2020 19:112173

Яскраво та сміливо: співачка Sowa презентує нову відео роботу (ВІДЕО)

Співачка Sowa, найамбіційніший проект в українському шоубізнесі, презентувала відеокліп в американському стилі на пісню «Не дилема».

 

Про це повідомляє пресслужба артистки.

Трек уже встиг увійти в ротації радіостанцій та зібрати схвальні відгуки критиків. Ще не встигла артистка освоїтись на теренах українського шоу-бізнесу, як почала  активно штурмувати   вітчизняний радіо та медіа-простір. 

Молода, амбіційна та надзвичайно талановита співачка хоче внести в сучасну музичну індустрію яскраві емоції та щирі  почуття.

Відеоробота видалась надзвичайно яскравою та сучасною, в кращих традиціях американських тінейджерів. Основний меседж кліпу це юність,  яскраві образи та взаємні почуття.

«Ідея кліпу дуже ретельно обдумувалась нашою командою, адже ми розуміли, що сама пісня надзвичайно  легка та позитивна і кліп  повинен бути достойним її завершенням.

Я хочу показати своєму поколінню, що знайомство, ініціатива та самі відносини можуть бути дуже позитивними, потрібно лише дозволити і собі інколи проявляти ініціативу», – зізнається артистка.

Вам захочеться знову і знову переглядати цю відеороботу, адже вона насичена безліччю яскравих фрагментів, досконалим стилем та цікавою сюжетною лінією.

Leopolis.news