logo
28/03
2 ...

Держекоінспеція Львівщини провела рейди, щоб виявити паліїв трави

21-09-2020 19:531240

Держекоінспеція Львівщини провела рейди, щоб виявити паліїв трави

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області провели заходи державного контролю на території Львівської області щодо запобігання та попередження спалювання сухої рослинності або її залишків громадянами на полях та приватних садибах.

 

 

Як інформує ДЕІ Лвьівщини, під час проведення рейдової перевірки на землях сільськогосподарського призначення  поблизу села Дітківці Бродівського району Львівської області, неподалік автомобільної дороги Київ – Чоп державними інспекторами зафіксовано факт спалювання сухої рослинності, за що на порушника складено протокол про адмінправопорушення за статтею 77-1 ч.1. Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім цього, вкотре на території міста Броди, Смільнівської, Ясенівської, Станіславчицької сільських рад та Заболотцівської ОТГ Бродівського району було проведено роз'яснювальні роботи стосовно небезпеки від масових підпалів, про шкоду, яка заподіюється довкіллю та про загрози життю і здоров'ю мешканців. Нагадували й про відповідальність, яку нестиме порушник за свої дії.

Leopolis.news