Перемишлянський та Пустомитівський район у «червоній» зоні: перелік обмежень

http://leopolis.news/post/28914/peremyshlyanskyy-ta-pustomytivskyy-rayon-u-chervoniy-zoni-perelik-obmejen-

21/09/2020

Як відомо, на Львівщині до червоної зони потрапили Перемишлянський та Пустомитівський райони. Відповідно з 00:00 години 22 вересня 2020 р. тут буде обмежено:

  • посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення,
  • приймання відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, ресторанах, кафе, торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування. Обмеження не стосується торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами, ветеринарними препаратами, кормами, агрохімікатами, насінням. Також працюватимуть банківські та страхові установи, дозволяється медична практика, ветеринарна практика, діяльність автозаправних комплексів, діяльність з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, комп’ютерів, побутових виробів, об’єктів поштового зв’язку. Заклади громадського харчування можуть здійснювати адресну доставку замовлень.
  • відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування). Виключення: установи і заклади з надання соціальних послуг екстрено, центри обліку бездомних осіб, мобільні бригади соціально-психологічної допомоги, соціальне патрулювання.

Leopolis.news