Львівський фізико-математичний ліцей очолює рейтинг шкіл України четвертий рік поспіль

http://leopolis.news/post/29034/lvivskyy-fizyko-matematychnyy-licey-ocholyue-reytyng-shkil-ukrany-chetvertyy-rik-pospil

23/09/2020

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Заклади освіти в таблиці ранжовано за рейтинговим балом, що розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів і з урахуванням загальної кількості тестів, складених випускниками кожної школи.

Четвертий рік незмінним лідером в Україні за результатами зовнішнього незалежного оцінювання випускників залишається Львівський фізико-математичний ліцей», — зауважують укладачі рейтингу.

Однак, це не єдиний навчальний заклад Львова, який увійшов до цього рейтингу. Зокрема, у рейтингу Львівська академічна гімназія, НВК «Школа-гімназія I-III ст. Блаженного Клементія та Андрея Шептицьких», Львівська гімназія «Євшан», Ліцей імені Василя Симоненка, Класична гімназія, Львівська лінгвістична гімназія, Ліцей № 37, Львівська українська гуманітарна гімназія ім. Олени Степанів з поглибленим вивченням українознавства та англійської мови, Львівська гімназія «Престиж» з поглибленим вивченням іноземних мов, Ліцей міжнародних відносин ім. В. Стуса, Ліцей № 93, Ліцей № 8, Ліцей № 81 ім. Петра Сагайдачного, Львівська правнича гімназія, Ліцей № 28, Ліцей № 2.

Нагадаємо, розвиток освіти — пріоритетний напрямок Львова. Задля забезпечення кожної дитини якісними умовами навчання, Львівська міська рада постійно інвестує кошти в оновлення навчальних закладів.

«Ми розуміємо, що мудрі діти — мудре місто — мудра країна. Наше майбутнє — це вчити дітей жити в світі, який швидко змінюється, тому освіта була, є і буде міським пріоритетом», — зазначає Андрій Садовий, міський голова Львова.

Leopolis.news