logo
28/03
2 ...

Депутати Львівської облради «у захваті» від Віконського – спілка атовців

23-09-2020 15:581536

Депутати Львівської облради «у захваті» від Віконського – спілка атовців
Фото: 032

Учора, 22 вересня, під час сесії Львівської обласної ради звітував за рік своє діяльності керівник Національної поліції Львівщини Василь Віконський.

Послухати звіт головного поліціянта області прийшли учасники бойових дій та Революції Гідності, інформує Українська спілка учасників АТО.

«Ми хотіли нагадати депутатам про те беззаконня, яке твориться на Львівщині при Віконському, і запитати чи їх це влаштовує.

Нагадаємо, у понеділок, 21 вересня 2020 року, була річниця з дня жорстокого побиття поліцією активістів у Соснівці. Прямий наказ на силовий розгін людей, які мирно протестували проти російського вугілля, надав особисто Василь Віконський, що він неодноразово підтверджував. Людей били і розганяли правоохоронці без розпізнавальних знаків. Проте досі не проведено об’єктивного розслідування та нікого не притягнуто до відповідальності. Окрім цього, за час, коли Віконський очолює поліцію Львівщини відбувся підпал авто журналістки, переслідування активістів, відбувається масове розповсюдження «закладок» із наркотичними засобами та ще ряд скандальних ситуацій.

Проте для більшості обласних обранців ці факти не важливі, адже, вочевидь, їх повістю задовольняє робота головного поліціянта області. Після того, як Василь Віконський представив результати своєю роботи за рік, депутат від ВО «Свобода» Андрій Чад висунув пропозицію визнати його звіт незадовільним. За – 10, 4 – утрималися і ще 40 не голосували. Тобто 44 депутата Львівської облради вважають постійні скандали і криміногенну ситуацію на Львівщині задовільною. Вочевидь безпека мешканців області цих обранців цікавить менше, а ніж «дружба» з колишнім беркутівцем, який очолює ГУ Нацполіції у Львівській області.

Скоро вибори, тому шановна громадо ми показуємо Вам повний поіменний список тих, хто «задоволений роботою» Віконського. Читайте, знайомтеся з прізвищами і фракціями та думайте за кого голосувати, а також чи потрібні Вам такі депутати!».

Leopolis.news