logo
19/04
18/04
2 ...

У Львові патрульні знайшли 7-річного хлопчика, який загубився на прогулянці

23-09-2020 15:031385

У Львові патрульні знайшли 7-річного хлопчика, який загубився на прогулянці
Фото: Патрульної поліції Львівської області

Хлопчик загубився на вулиці Петрлюри. Сестричка вийшла гуляти з 7-річним братом і не вгледіла, як той зник з поля зору.

На сполох забила матір хлопчика, розповіли у пресслужбі патрульної поліції Львівської області. Вона повідомила поліцейським, що дитина зникла з майданчика і її нема близько години. Такого раніше ніколи не було.

Разом із заявницею патрульні 1 батальйону оглянули прилеглі території і виявили хлопчика неподалік. З'ясувалося, що хлопець зголосився на пропозицію знайомої дівчинки прогулятися на інший майданчик.

Хлопця та маму відвезли до місця проживання. Інспектори провели профілактичну бесіду з сім'єю. Про цей випадок патрульні сповістили відділ ювенальної превенції Залізничного відділу поліції.

«Шановні батьки, встановіть правила для дітей, яких вони пообіцяють дотримуватися під час прогулянки. Наголосіть, якщо вони загубилися, то нехай звертаються до дорослих з дітьми, охоронців закладів, продавців, поліцейських. Ніколи не лякайте дітей поліцією, адже, згодом, це може зіграти з вами злий жарт. Дитина, яка опиниться в небезпеці, замість того аби звернутися за допомогою, заховається», - наголосили у поліції.

Leopolis.news