logo
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

В галереї ЛНАМ презентували власні онлайн-майданчики у соцмережах

23-09-2020 17:481902

В галереї ЛНАМ презентували власні онлайн-майданчики у соцмережах

Команда галереї Львівської академії мистецтв презентувала власні онлайн-майданчики для поціновувачів мистецтва у популярних соцмережах.

 

Відтепер дізнаватись про молодих митців стало ще зручніше.  

Серію майстер-класів, інтерв’ю та лекцій можна переглянути в Instagram, Facebook, Telegram та YouTube галереї ЛНАМ. Проєкт реалізовано в рамках «Комунікаційної кампанії галереї ЛНАМ» за підтримки Українського культурного фонду.  

«Ми розповідаємо про мистецтво доступно та відкрито. Для тих, хто хоче дізнатись більше про особливості художніх процесів, але не має змоги відвідувати навчальні курси ми створили п’ять відеолекцій від викладачів ЛНАМ: Дарини Скринник-Миської, Олени Якимової, Богдани Гринди, Анни Єфімової та Марії Глушко» – розповідають куратори простору.  

На YouTube-каналі «Галереї ЛНАМ» представлені до перегляду серія інтерв'ю «Де:Арт». Фахівчиня з комунікації Марія Глушко спілкується із засновниками простору, кураторами, викладачами й випускниками академії. Куратори простору розповідають про свою професійну діяльність, співпрацю з Галереєю ЛНАМ та перспективи простору, а також дають цінні поради студентам й молодим митцям. 

Серед учасників «Де:Арт» професори Андрій Бокотей, Володимир Одрехівський, Альфред Максименко, Орест Голубець, Таміла Печенюк, митці та представники фахової спільноти Михайло Бокотей, Василь Одрехівський, Катерина Гай, Сергій Радкевич.  

«Також на каналі презентовано серію майстер-класів «Творимо мистецтво». Кожне із п’яти відео – подорож до майстерень фахівців, історія про те, як покроково створюються роботи, які згодом бачить глядач» – зазначила Анна Єфімова. 

У цій серії керамістка Ксенія Жижій, художник по дереву Назар Симотюк, скульптор Олександр Гончарук, скляр Остап Іванишин та художниця текстилю Катерина Кусько розповідають чому молодь обирає творчі професії. 

Для колег, студентів, митців і поціновувачів мистецтва створили  Telegram-канал «Галерея ЛНАМ». Тут ви знайдете анонси подій, новини й тренди зі світу мистецтва. Місія каналу – тримати в курсі актуальних подій, надихати та мотивувати до творчості. 

«Комунікаційна кампанія галереї ЛНАМ» – проєкт, що отримав підтримку Українського культурного фонду та приурочений до 5-тиріччя діяльності галереї. На меті проєкту посилити просвітницьку функцію галереї ЛНАМ, суттєво розширити кола аудиторій та популяризувати професійне молоде мистецтво.  

Галерея ЛНАМ – перший у Львові арт-простір для підтримки та популяризації творчих ініціатив молоді. Сучасно обладнана галерея, заснована як підрозділ Львівської національної академії мистецтв як своєрідний «інкубатор» авторських та колективних проектів студентів й випускників Академії. 

Leopolis.news