logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

У Самборі поліцейські вилучили у 40-річного місцевого мешканця 75 патронів різного калібру

24-09-2020 11:531348

У Самборі поліцейські вилучили у 40-річного місцевого мешканця 75 патронів різного калібру
Фото: Нацполіції України

Напередодні, 22 вересня, під час відпрацювання території міста Самбора, оперативники карного розшуку Самбірського відділу поліції виявили чоловіка, який мав з собою пакунок з 75 патронами калібру 7,62 мм та 5,45 мм.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 40-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження з боєприпасами, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Виявлені набої правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження патронів.

Правоохоронці Львівщини нагадали, що за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами, вибуховими речовинами законодавством передбачена кримінальна відповідальність. «У випадку, якщо ви знайшли патрони, гранати, снаряди, інші боєприпаси або зброю чи її елементи, негайно повідомте про це у поліцію. Не підіймайте їх, не переносьте, не намагайтесь розібрати чи розрізати – це може бути смертельно небезпечно », - зауважили у поліції. 

Leopolis.news