На Львівщині в межах волонтерської акції облаштують творчий простір для молоді

http://leopolis.news/post/29165/na-lvivshchyni-v-mejah-volontersko-akci-oblashtuyut-tvorchyy-prostir-dlya-molodi

25/09/2020

Про це інформує відділ молодіжної політики Львівської ОДА.

«Відділ кадрів» - команда однодумців, що поставили собі за мету допомагати створювати та всіляко підтримувати якісний україномовний контент у соціальних мережах. В творчому просторі розташовуватиметься необхідне технічне обладнання, а також проходитимуть кінопокази та виставки робіт локальних митців. Серед найближчих планів ініціаторів проекту організувати перманентні культурно-просвітницькі заходи і творчі вечори талановитої молоді.

«Хочеш почати змінювати своє місто на краще? Щиро бажаєш, щоб в твоїй громаді сформувалася активна волонтерська спільнота? А ще маєш неабияке бажання провести цікаво вільний час, познайомитись з активною молоддю твого міста і знайти нові можливості для саморозвитку? Тоді долучайся до БУРчика – волонтерської акції, яка має на меті нести цінності взаємодопомоги та добросусідства в громади. А головне, щоб взяти участь, не потрібно бути професіоналом, адже такий ремонт під силу абсолютно кожному, ще й у хорошій компанії та з допомогою майстрів – час пролетить непомітно і з користю»,-  зазначають організатори.

Щоб долучитись до акції потрібно зареєструватись, заповнивши анкету волонтера за посиланням. 

Також усі учасники БУРчиків отримують сертифікати про волонтерство. 

Довідково

Будуємо Україну Разом (БУР) — волонтерська програма, яка через спільну працю, подорожі та неформальну освіту об’єднує українську молодь у мережу активних громадян. БУР виник як волонтерська акція Львівської освітньої фундації, що мала на меті відновити будинки, знищені внаслідок війни на сході України. Проте з часом акція перетворилася на рух, що формує нову генерацію відповідальних українців, які творять зміни.

Щороку БУР залучає молодь з усієї країни, щоб разом відвідати різні містечка України і допомогти сім’ям у скруті відновити їхні домівки, а також підтримати місцеві громадські простори та молодіжні платформи. Через спільну працю та корисний відпочинок в колі однодумців ми хочемо сформувати в молоді почуття довіри одне до одного та відповідальності за свою країну. Ми переконані, що велике починається з малого, а змінивши життя однієї людини, можна змінити ціле суспільство.

Більше інформації про те, що таке БУР за посиланням. 

Про волонтерство від БУР за посиланням. 

Контактна особа:  Яна Сташків координатор Львівського осередку «Будуємо Україну Разом» +380 99 478 45 12

Leopolis.news