logo
05/03
30/11
07/02
27/01
10/01
29/12
22/12
21/12
09/12
01/11
07/10
15/09
10/09
2 ...

«Львів має стати містом для львів’ян», — Олег Синютка

28-09-2020 09:104266

«Львів має стати містом для львів’ян», — Олег Синютка
Фото: Європейської Солідарності

«НАСТАВ ЧАС ЛЬВОВА», 26 серпня на Високому Замку у Львові народний депутат України Олег Синютка презентував передвиборну програму, як кандидат від «Європейської Солідарності» на посаду Львівського міського голови.

«Відновимо історичну роль Львова, як мегаполісу Західної України й одного з центрів усієї Центрально-Східної Європи», - зазначив Олег Синютка та наголосив на тому, що лише забезпечивши нагальні потреби мешканців міста, можна реалізувати грандіозні плани.

«Львів має стати містом для львів’ян – націленим на забезпечення потреб його мешканців, зручним і комфортним, з вирішеними проблемами в транспорті, соціальній сфері та благоустрої», - сказав у своєму виступі кандидат. На думку Олега Синютки, негайного вирішення потребують проблеми у трьох сферах: економіки, транспорту і благоустрою міста.

Програма представлена кандидатом, передбачає створення індустріальних парків, виробничих площ, і робочих місць, підтримку малого та середнього бізнесу.

А найголовніше — новий Генеральний план міста – з розвитком мікрорайонів, доступною медициною, дитячими садочками й школами, громадськими та спортивними просторами, розширенням зелених зон, низькоповерховою забудовою невисокої щільності.

Щоб вирішити проблему заторів на дорогах Синютка обіцяє побудувати підземні паркінги і нові дорожні розв’язки.

«У всіх районах міста існують проблеми з ліфтами, освітленням, тепломагістралями, котельнями, водопостачанням. Їх не вирішують роками й окремі будинки є в аварійному стані. Негайно потрібно змінити ситуацію, коли зростає кількість незаконних забудов і не вирішуються проблеми міської комунальної інфраструктури», - сказав Синютка.

Загалом програма кандидата від «Європейської Солідарності» Олега Синютки складається з 5 стратегічних завдань:

зробити Львів науковим та освітнім центром, осередком інноваційної економіки, центром міжнародного туризму, культурною столицею України, а головне – містом для Львів’ян!

«До Львівської ОТГ приєднано нові території, а Львівський район нараховує більш ніж 115 тисяч мешканців. Щоб розвиватися, маємо думати масштабно», - закликав кандидат.

«Першим завданням міської влади, яку львів’яни оберуть 25 жовтня 2020 року, буде протидія кризі в економіці, захист львів’ян від пошесті та недопущення того, щоб містом почали керувати Зеленський, його «слуги» та їхні союзники», - підсумував Олег Синютка.

Під час презентації програми «Настав час Львова» виступили представники команди «Європейської Солідарності»: науковець Дзвіна Калинець-Мамчур, підприємець Ростислав Пшемінський, лідер списку партії до Львівської обласної ради на Львівщині Ірина Гримак, науковець, діяч культури Ірина Киянка та Голова Українського Лікарського товариства у Львові Олег Дуда.

Вони розповіли, як програма «Настав час Львова» буде реалізовуватися в різних сферах від економіки до культури.

Leopolis.news