logo
19/04
18/04
2 ...

Садовий розповів, що буде з бруківкою з вулиці С. Бандери

28-09-2020 10:581587

Садовий розповів, що буде з бруківкою з вулиці С. Бандери
Фото: Автор: Олександр Мазуренко

Сьогодні розпочинаються ремонті роботи на вул. С. Бандери. Як акцентував в ефірі радіо «Люкс ФМ» міський голова Львова Андрій Садовий, ремонт вул. Бандери відбуватиметься до весни наступного року. Вулиця буде в бруківці, асфальтованими будуть велодоріжки.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«З 6.00 год ранку почали перекривати вул. С. Бандери. Виставляють ознакування, заїхала важка техніка, 36 людей зараз там на місці є. Ще техніка буде доїжджати. Тобто по плану, як і обіцяли, починаємо роботи. Ми цей проєкт будемо робити цілий рік. Все буде залежати насправді від погоди. В принципі, хочемо на весну повністю завершити всю вул. С. Бандери. Але ще раз наголошую, це буде залежати від погодних умов, тому що ви бачите, що останніми роками зими були достатньо м’якими. Можна було працювати і в грудні, і в січні, і в лютому. Плануємо робити швидко. Тим більше, якраз холодна погода дуже добра для земляних робіт, тому що найбільша складність ремонту по вул. Бандери — це є заміна мереж. В першу чергу — це колектор, який пролягає на глибині від 6 до 12 метрів. І це є, власне, найбільша складність. Бо так деколи люди мають запитання: «А що ж там такого складного — перекласти бруківочку?». Так, нічого складного з бруківочкою немає, складність, власне, у мережах.

Ми, до речі, бруківку на вул. С. Бандери максимально залишаємо. Єдине, що ми будемо там робити велодоріжку, то якраз велодоріжка буде в асфальті. А загалом, бруківка залишається. Буде там і безшумна трамвайна колія, і озеленення буде, і хідник буде хороший. Тобто я хочу відразу забрати всі зайві запитання, бо, на жаль, бачу в мережі багато фейків з цього приводу», — розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, як писав Leopolis.news, активісти вимагають зберегти автентичну базальтову бруківку на вул. Бандери.

Leopolis.news