logo
19/04
18/04
2 ...

Депутати Самбірської райради подбали про фінансування заходів захисту освітян від коронавірусу

29-09-2020 10:372098

Депутати Самбірської райради подбали про фінансування заходів захисту освітян від коронавірусу

На черговій сесії Самбірської районної ради розглянуто актуальне питання – про внесення змін до районного бюджету. Йшлося про допомогу навчальним закладам у придбанні засобів захисту від поширення COVID-19.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

У центрі уваги керівництва району та депутатів були ті школи, які не є в складі об’єднаних територіальних громад, а у підпорядкуванні відділу освіти РДА. Саме для їхніх потреб рішенням сесії додатково виділено 88 тисяч гривень. Кошти призначені для придбання дезінфікуючих засобів.

За словами голови районної ради Віталія Кімака, депутати прислухались до інших потреб певних установ та структур. Зокрема, з місцевого бюджету виділено 25,0 тис. грн на закупівлю ліків для пільгової категорії населення. Вдалось також спільно знайти кошти на співфінансування проєкту закупівлі унікального обладнання самбірським пожежникам та надано співфінансування громаді села Хлопчиці стосовно реалізації проєкту придбання обладнання для шкільного харчоблоку. 

«Хоч ця сесія, очевидно, була останньою за цю каденцію, – зазначив Віталій Кімак, – однак депутати попрацювали продуктивно. Такої злагодженості у відстоюванні інтересів своїх виборців бажаю обранцям нової Самбірської районної ради, яка складатиметься ще й з представників Старосамбірщини та Турківщини».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news