logo
29/03
28/03
2 ...

Підготовка до опалювального сезону: «Львівтеплоенерго» заповнило водою 57,3% теплових мереж у будинках

29-09-2020 12:491209

Підготовка до опалювального сезону: «Львівтеплоенерго» заповнило водою 57,3% теплових мереж у будинках
Фото: Автор: Олександр Мазуренко

ЛМКП «Львівтеплоенерго» готується до опалювального сезону 2020−2021 р. Ще з середини вересня підприємство розпочало заповнення водою теплових мереж і внутрішньобудинкових систем опалення. Підставою для заповнення систем опалення житлових будинків і бюджетних установ (освіта і медицина) є підписані акти готовності будинків до зими. Станом на сьогодні вже заповнено водою систему у 925 житлових будинках, які обслуговує.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Для того, щоб не виникало проблем із подачею опалення, з середини вересня ми розпочали поетапне заповнення водою теплових мереж і внутрішньобудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, в разі виявлення якихось пошкоджень у системах, їх можна буде ліквідувати.

Для того, щоб заповнити водою внутрішньобудинкову систему, необхідно, щоб будинок був технічно готовим. Про це свідчить підписаний акт готовності будинку до зими. Станом сьогодні на ранок у нас заповнено водою 925 будинків.

Однак ця інформація буде постійно змінюватися.

Тому звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будівлі до зими, забезпечити технічну готовність будинків до опалювального сезону, адже при відсутності акту готовності, не буде змоги подати теплоносій до будинку», — розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», також вже заповнено 63,4% будинків закладів освіти і 46,4% закладів медицини.

Нагадаємо, в опалювальному сезоні 2020−2020 р. ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до 1614 житлових будинків, 216 закладів освіти (школи, садочки) і 56 закладів медицини (лікарні, поліклініки).

Leopolis.news