У Львові 2 жовтня стартує фестиваль «Золотий лев на вулиці – 2020»

http://leopolis.news/post/29434/u-lvovi-2-jovtnya-startue-festyval-zolotyy-lev-na-vulyci--2020

30/09/2020

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Золотий Лев на вулиці» - це не просто вуличний фестиваль, а театральна європейська традиція і один з найпрестижніших театральних форумів України. Щороку він перетворює Львів на величезну театральну сцену, дарує яскраві враження і відчуття. Тут можна побачити вистави світового визнання, прем’єри, експериментальні постановки молодих театрів.

Цьогоріч «Золотий Лев» відбуватиметься на наступних локаціях: площа перед університетом І.Франка, дворик Львівської Ратуші, площа перед Довженко-центром (р-н. Сихова).     

Карнавальне відкриття проходитиме на трьох різних локаціях (16.00 пл. перед університетом І.Франка, 16.40 площа Ринок, 19.30 пл.перед Довженко-центром, р-н.Сихова). В карнавальному відкритті візьмуть участь майже всі учасники фестивалю.

У зв’язку з пандемією цьогоріч на «Золотий Лев» завітають лише українські колективи, проте 4 жовтня в рамках фестивалю відбудеться онлайн дискусія – обговорення в якій візьмуть участь директори міжнародних театральних фестивалів з-за кордону та України, щоб поділитись досвідом та обговорити проблеми, які торкнулись цього року практично всіх фестивалів, як Європейських, так і українських.

Театральний фестиваль «Золотий Лев на вулиці -2020» - це завжди яскраво, видовищно, феєрично, цікаво та вражаюче. Театри, які будуть запрошені вже бачили на багатьох відомих театральних фестивалях в Європі. Тепер і Львів та гості нашого міста матимуть змогу насолодитися неймовірною атмосферою театрального вуличного дійства. Вистави будуть цікаві як для батьків, так і для дітей.

Організатори обіцяють забезпечити дотримання всіх карантинних обмежень: дотримання соціальної дистанції, масковий режим, вимірювання температури глядачам перед кожною виставою,  наявність санітайзерів  для рук.

Фестиваль відбувається за підтримки Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації..

Leopolis.news