logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

У Львові затримали двох зловмисників, які викрали чоловіка та авто (ФОТО)

30-09-2020 12:551692

У Львові затримали двох зловмисників, які викрали чоловіка та авто (ФОТО)
Фото: golos.ua

Як попередньо встановили правоохоронці, двоє львів’ян незаконно позбавили волі 37-річного чоловіка, побили його, після чого заволоділи автомобілем його колишньої дружини. За скоєне двом 38-річним місцевим мешканцям загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

29 вересня близько 22.00 до поліції звернулася 28-річна львів’янка, яка повідомила, що невідомі зловмисники побили її колишнього чоловіка та заволоділи автомобілем «Ауді А6».

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 21.00 на вулиці Брюховицькій у Львові двоє 38-річних місцевих мешканців, попередньо змовившись, незаконно позбавили волі 37-річного мешканця Львова, побили його, після чого заволоділи автомобілем «Ауді А6», який перебуває у користуванні потерпілого.

За фактом слідчі Шевченківського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2 відкрили кримінальні провадження за ч.2. ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені за попередньою змовою групою осіб) та ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Автомобіль правоохоронці вилучили, обох зловмисників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news