«ГрінЕра Україна» запевняє, що львівське сміття вивезли у с. Браїлів на Вінничині законно

http://leopolis.news/post/29484/grinera-ukrana-zapevnyae-shcho-lvivske-smittya-vyvezly-u-s-braliv-na-vinnychyni-zakonno

30/09/2020

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

«ГрінЕра Україна» має діючий договір із «Транспортно-експедиторською компанією «Автобан», яка є контрагентом нашого підприємства та займається діяльністю впорядкування Браїлівського сміттєзвалища на прийняття ТПВ. Також у цієї фірми є діючий договір з комунальним підприємством на захоронення сміття у цьому селі.  Відтак у цього підрядника є всі дозволи на таку діяльність», – розповів засновник «ГрінЕра Україна» Богдан Михалусь.

«ГрінЕра Україна» категорично заперечує вказані у статті слова колишнього селищного голови Браїлова Валерія Резедента про відсутність договору на захоронення сміття і надає відповідний документ, який підтверджує таке право. Окрім того, компанії відомо, що договір з компанією на облаштування сміттєзвалища не розірвали, він діє.

Договір із компанією «Автобан»

Договір із комунальним підприємством «Браїлів-комунсервіс»

«Те, що селищний голова с. Браїлів Валерій Резедент добровільно склав свої повноваження, жодним чином не стосується господарської діяльності, які у цьому селі на полігоні проводить контрагент компанії «ГрінЕра Україна». На жаль, ми продовжуємо регулярно зустрічатися з випадками, коли темою сміття вкотре маніпулюють політики різних рівнів, переводячи її із господарської у політичну площину», – зазначає Богдан Михалусь.

Як повідомляли, сільський голова села Браїлів (Вінницька область) 22 вересня подав у відставку після того, як не зміг пояснити, чому на місцевому полігоні з’явилось львівське сміття. Сміття, яке привезла компанія «Транспортно-експедиторська компанія «Автобан» та нібито незаконно висипала на полігоні, виявили місцеві мешканці.

Leopolis.news